“Onafhankelijk advies, persoonlijke service, betrokken specialisten”

Luyten Agro

Schaalvergroting, brancheverbreding, veranderende wetgeving, automatisering en nieuwe technologieën. De agrarische sector is altijd in beweging. En jouw bedrijf dus ook. Op een heel unieke manier, want geen enkel agrarisch bedrijf is hetzelfde. Toch is er een gemeenschappelijke deler: de financiële impact van risico’s is vaak groot. Daarom wil je voor je verzekeringen een specialist. Die vind je bij Luyten. Onze adviseurs hebben zich in de sectoren en verschillende vakgebieden gespecialiseerd. Van loonwerk tot glastuinbouw, van veehouderij tot ijsboerderij: wij weten wat er speelt. En geven je het onafhankelijke maatwerk dat je nodig hebt.

Verzekeringen

Van loonwerk tot glastuinbouw, van veehouderij tot ijsboerderij…
elk agrarisch bedrijf is uniek. Het is onze passie om binnen die diversiteit voor jou de best passende verzekeringsoplossingen te vinden. Onze adviseurs hebben zich in de sectoren gespecialiseerd en geven je het maatwerk dat bij jouw bedrijf past. Hoe?  Samen met jouw schatten we de mogelijke risico’s op jouw bedrijf in. Daarna vergelijken we polissen, voorwaarden en tarieven van verschillende verzekeringsmaatschappijen, waaronder Avero Topland, Delta Lloyd landbouw, Interpolis, ASR, de Algemene Zeeuwse en Vereinigte Hagel. Op basis daarvan leggen we de beste oplossingen aan je voor. En kijken we elk jaar opnieuw of die nog steeds naadloos passen bij de ontwikkelingen op jouw bedrijf. Is er een schade? Dan staan we op elk moment van de dag, 7 dagen per week naast je!

 

Financiële planning

Financiële zaken op jouw agrarisch bedrijf beperken zich niet alleen tot verzekeringen. Het is ook belangrijk om steeds goed na te denken over je financiële positie, nu en in de toekomst. Wil je op termijn je bedrijf overdragen of verkopen? Hoe zit het met de gevolgen van die bedrijfsoverdracht of bedrijfsverkoop? Is je oudedagsvoorziening goed geregeld en heb je de juridisch meest interessante financieringsstructuur? Wat is er nodig op het moment dat je medewerkers in dienst neemt? Arko de Hoon is gecertificeerd financieel planner en geeft advies vanuit zijn enorme ervaring in de agrarische sector. Samen met hem maak je een gedegen financiële planning voor optimale financiële resultaten én rust. Benieuwd? Vraag een kennismakingsgesprek aan of neem contact op met onze agro specialisten.

Verzekeringen Brand in de schuur, schade bij derden door een aanrijding, een werknemer die een verke…

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs

Arko de Hoon
Mede-eigenaar
Corné van Ginneken
Assurantieadviseur
Marina Christianen
Binnendienstmedewerker