Agro

...met beide voeten in de klei.

Luyten agro

Luyten is al meer dan 60 jaar actief in de agrarische sector. Zowel onze oprichter als de huidige agro mede-ondernemers hebben affiniteit met deze sector. Schaalvergroting, brancheverbreding, duurzaamheid, veranderende wetgeving, automatisering en nieuwe technologieën zijn voor ons belangrijke begrippen. De agrarische sector is namelijk altijd in beweging. We zijn trots op de vooruitstrevende ondernemers in deze sector en geven u daarom graag de persoonlijke aandacht die u verdient.

Van loonwerk tot glastuinbouw, van veehouderij tot ijsboederij… elk agrarisch bedrijf is uniek. Het is onze passie om binnen die diversiteit de best passende verzekeringsoplossingen te zoeken en aan te bieden. Onze adviseurs hebben zich in de sectoren gespecialiseerd en geven u het gewenste maatwerk dat u nodig heeft.

Wij vergelijken polissen, voorwaarden en tarieven van verschillende verzekeringsmaatschappijen waaronder Avero Topland, Delta Lloyd landbouw, Interpolis, ASR, de Algemene Zeeuwse en Vereinigte Hagel. Daarnaast helpen onze specialisten u graag met het inschatten van mogelijke risico’s op uw bedrijf en staan zij voor u klaar wanneer er zich schades voordoen.

We gaan nog een stap verder. Arko de Hoon is gecertificeerd financieel planner en adviseert u met zijn agrarische ervaring. Daarnaast is hij deskundig op het gebied van bedrijfsoverdracht, uw oudedagsvoorziening, bedrijfsbeëindiging, financieringsstructuren en de toetreding van medewerkers in uw bedrijf. Neem voor meer informatie contact op met onze agro specialisten.

Kunnen we u helpen?

Bel, app, mail of chat met ons.

telefoon
Bel naar: 076-5021087
e-mail
Mail naar: info@luyten.nl
chat
Chat niet beschikbaar
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Reviews

De ongezouten mening van onze klanten! Wat vindt u van onze dienstverlening? Wij staan open voor elk klein of groot verbeterpunt op allerlei gebieden als service, onafhankelijk advies, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Schijf ook een review en help ons en andere met hun keuze.

Gemiddelde beoordeling
4,7 reviews 3 reviews

Reviews

Team Agro

Arko de Hoon
Mede eigenaar

Corné van Ginneken
Assurantie adviseur

Marina Christianen
Binnendienstmedewerkster

Karin de Regt
Binnendienstmedewerkster

Loes Vriends
Binnendienstmedewerkster

Contact

Luyten Adviesgroep
Trivium 50
4873 LP Etten-Leur

Openingstijden

  • Ma t/m Do: 8:30 tot 17:30 uur
  • Vr: 8:30 tot 17:00 uur