Arko de Hoon

Adviseur

Mede-eigenaar Arko begon na zijn afstuderen in 2005 als assurantieadviseur bij Luyten. Samen met zijn gezin woont hij in Hoeven. Zijn grootste hobby, dat is zijn werk. Hij adviseert voornamelijk agrarische ondernemers en is specialist in agrarische bedrijfsovernames en oudedagsvoorzieningen. Hij is in het bezit van alle assurantiediploma’s, is gecertificeerd door de Federatie van Financiële Planners, is Master in Financial Planning en heeft een WFT pensioendiploma.

Mail Arko

Over Arko

Iedere dag gaat hij met een goed gevoel naar huis. De branche lijkt van buitenaf soms wat saai, maar is extreem belangrijk en ontzettend breed. En bij Luyten zijn ze er ontzettend goed in. Mensen helpen met zaken waar ze zelf niet doorheen komen of geen interesse in hebben, daar haalt Arko veel voldoening uit.

"Ik vind het belangrijk dat ons team gezellig en professioneel met elkaar omgaat. Met veel respect voor elkaar en alles om ons heen. Een open en positieve instelling, die hebben we hier wel."

Arko de Hoon

Arko is gespecialiseerd in:

Luyten is al meer dan 60 jaar actief in de agrarische sector. Zowel onze oprichter als het huidige a…

Even niet aan het werk?

Dat gebeurt niet zo snel! Maar mocht het toch even zo zijn, dan vindt Arko het fijn om een stuk te gaan hardlopen.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Agrarische zaken en trekkers vindt hij altijd een leuk onderwerp. Ook verbouwingen en klusjes komen regelmatig aan de orde. Hij voert graag gesprekken over het leven, met echte interesse in elkaar.