Corina van Haperen-Buiks

Binnendienstmedewerker

Corina woont in Prinsenbeek met haar man en 3 kinderen: Gijs, Diede en Isa. Voordat ze bij Luyten in dienst kwam heeft ze bedrijfskunde gestudeerd. Ze kende het bedrijf al redelijk goed. Als klant zijnde wist ze hoe Luyten de klanten begeleidt en Arko de Hoon woonde vroeger bij haar in de straat. Corina heeft een open sollicitatie gestuurd, er waren op dat moment geen geschikte vacatures beschikbaar. Toch heeft Luyten een plekje voor haar gecreëerd.

Mail Corina

Over Corina

Als binnendienstmedewerker voor MKB is het werk nooit saai. Er komen veel verschillende zaken op haar pad. Corina is tevreden wanneer de klant dat ook is, als ze goede hulp kan bieden waar de klant dat nodig heeft. De sfeer bij Luyten ervaart ze als gemoedelijk. Iedereen helpt elkaar waar dat nodig is, ze staan voor elkaar klaar. Het voelt als een grote familie, en dat is fijn op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

"Ik heb een open sollicitatie gedaan, ook al waren er geen relevante vacatures beschikbaar. Het heeft gelukkig goed uitgepakt!"

Corina van Haperen-Buiks

Corina is gespecialiseerd in:

Het werk gaat maar door. Je groeit als bedrijf en als mens. Bij Luyten heb je een vast aanspreekpunt…

Even niet aan het werk?

Met 3 kids heeft Corina niet heel veel tijd voor zichzelf, ze is veel thuis bij haar gezin en daar geniet ze van. Ze maakt graag een wandeling in het weekend.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Dat ligt eraan met wie Corina pauze heeft, met de andere moeders gaat het toch snel over de kinderen. Daarin vinden ze veel raakvlakken.