Erik Tijsse Klasen

Hoofd volmacht

Erik is in 2012 bij Luyten onderdeel geworden van team Luyten. Als Acceptant is hij verantwoordelijk voor het correct opmaken van de polissen. Dit doet hij voor zowel onze zakelijke klanten als voor particulieren. Hij is in het bezit van alle assurantiediploma’s. Voordat hij bij ons kwam heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Wanneer hij wordt gebeld om eens bij Luyten te komen praten ging het balletje snel rollen. Inmiddels zijn we 10 jaar verder en is Erik niet meer weg te denken uit ons kantoor.

Mail Erik

Over Erik

Samen met zijn vrouw woont hij in Dongen, ze hebben 2 zoons. Zelf is hij opgegroeid in Wijchen. Vanuit Dongen gaat hij iedere dag fluitend naar het werk. Van particuliere polissen tot ingewikkelde bedrijfsverzekeringen, hij krijgt het allemaal voorgeschoteld.

"Onderling gaat het heel goed. Iedereen leeft met elkaar mee, het voelt als een warme familie."

Erik Tijsse Klasen

Even niet aan het werk?

Erik mag graag een boek lezen. Bij mooi weer zie je hem aan de waterkant met een vishengeltje zitten. Een avond uit bestaat uit een diner buiten de deur en een bezoek aan de schouwburg.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Tijdens de lunchpauze gaat Erik aan de wandel. Het gaat over van alles en nog wat, van vakanties tot weekendplannen. De goede dingen van het leven.