Jeroen van der Kooij

Assurantieadviseur

Jeroen woont, samen met vrouw en kids, in Ulvenhout. Oorspronkelijk komt hij uit Den-Helder. In het jaar 2000 trad hij bij ons binnen als assurantieadviseur. Gedreven als hij is adviseert hij zowel particuliere relatie en ZZP-ers als MKB-ondernemers. Met alle assurantie- en pensioen diploma’s in de pocket weet je dat je bij Jeroen in goede handen bent. Hij heeft de studie Commerciële Economie succesvol afgerond, dat kunnen wij met zekerheid zeggen aangezien Jeroen bij Luyten is afgestudeerd!

Mail Jeroen

Over Jeroen

Dat Jeroen simpelweg via school bij ons terecht is gekomen kon geen toeval zijn. Hij heeft helemaal zijn plekje gevonden. Bij Luyten kan hij helemaal zichzelf zijn. Mensen helpen geeft hem energie, hij gaat net dat stapje verder om onze klanten het beste advies te geven.

"Ik ben begonnen als particulier adviseur, dat is steeds verder uitgerold. Bij Luyten krijg je de ruimte om dat te doen."

Jeroen van der Kooij

Jeroen is gespecialiseerd in:

Het werk gaat maar door. Je groeit als bedrijf en als mens. Bij Luyten heb je een vast aanspreekpunt…

Even niet aan het werk?

Dan staat Jeroen op het voetbalveld van UVV’40, tenzij hij in het NAC-stadion zit. Een fijne wandeling en een lekker diner slaat hij niet over.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Het gaat vaak over voetbal. Gelukkig zijn er meerdere NAC-supporters op het Luyten-kantoor te vinden.