Jochem Goetstouwers

Binnendienstmedewerker

Jochem is 23 jaar oud en woont in Sprundel. Na de middelbare school is hij gestart met een HBO bedrijfseconomie. Al snel bleek dit niet de juiste keuze te zijn en is hij geswitcht naar MBO financiële dienstverlening. Zo ontdekte hij de wereld van verzekeringen. Hij werkt momenteel als binnendienstmedewerker voor MKB. Een rol die hem goed ligt, toch werkt hij er momenteel hard aan om in de buitendienst terecht te komen. Hiervoor moet hij nog een aantal certificaten behalen.

Mail Jochem

Over Jochem

Als fanatiek voetballer bij FC Sprundel is hij bij Luyten terecht gekomen, zijn collega die bij dezelfde voetbalclub speelt had hem er het een en ander over verteld. Ook van zijn vader, die een agrarisch bedrijf heeft, kreeg hij positieve verhalen te horen over de aanpak van Luyten. Die verhalen bleken te kloppen. Jochem ervaart het team als gelijkwaardig aan elkaar, er hangt een gemoedelijke sfeer.

"Mensen helpen bij schades geeft me energie. De boodschap kunnen geven dat je ze gaat helpen of juist al hebt geholpen vind ik het leukste aspect van mijn werk."

Jochem Goetstouwers

Jochem is gespecialiseerd in:

Het werk gaat maar door. Je groeit als bedrijf en als mens. Bij Luyten heb je een vast aanspreekpunt…

Even niet aan het werk?

Dan is Jochem aan het voetballen of met zijn vrienden op stap. Gezellig het café induiken of een drankje doen, dat is aan hem goed besteed.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Uiteraard is dat voetbal. Met een paar collega’s is er een voetbalpool ontstaan, daar hebben ze het maar druk mee. Hoofdonderwerp? NAC Breda.