Loes Vriends

Binnendienstmedewerker

Loes woont samen met haar man in het buitengebied van Etten-Leur. Na de opleiding toegepaste biologie op de HAS iN Den Bosch zocht ze een functie waarin ze haar agrarische kennis kon toepassen. Luyten gaf destijds in een advertentie aan op zoek te zijn naar iemand met ‘boerenverstand’, en die kans kon Loes niet laten lopen! Sinds 2016 ondersteunt ze Arko binnen het Agro team.

Mail Loes

Over Loes

Het werk is altijd gevarieerd. Ze gaat met een grote glimlach op huis aan wanneer ze de klant echt iets heeft kunnen bieden. Je kunt een toevoeging zijn, de klant helpen bij problematiek. De vrijheid binnen het team van Luyten ervaart Loes als ontzettend fijn. De sfeer is goed, ‘ons kent ons’. Niemand doet zich groter voor dan de ander. Er is gelijkwaardigheid en er wordt genoeg gelachen.

"Ik had in eerste instantie nog niet echt een beeld van het bedrijf. Tijdens het gesprek voelde het meteen goed."

Loes Vriends

Loes is gespecialiseerd in:

Luyten is al meer dan 60 jaar actief in de agrarische sector. Zowel onze oprichter als het huidige a…

Even niet aan het werk?

Paardrijden is een grote hobby van Loes. Een andere favoriete bezigheid is tuinieren, ze heeft duidelijk groene vingers.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Loes bespreekt graag zaken die spelen binnen de omgeving. Helemaal leuk wordt het wanneer iedereen daar een mening over durft te geven en het gesprek aangaat. De weekendplannen zijn ook populair.