Robert Hanssen

Adviseur pensioen & arbeidsongeschiktheid

Robert woont in Zevenbergen samen met zijn vrouw en dochter. Hij is adviseur pensioenen en arbeidsongeschiktheid bij Luyten. Dit doet hij grotendeels voor bedrijven en ondernemers. Hij werkt bijna 7 jaar bij Luyten, daarvoor was hij werkzaam bij een ander bedrijf. De zoektocht naar een adviserende rol en de kleinschaligheid van Luyten hebben hem ertoe aangezet een open sollicitatie te sturen. Hier werd direct duidelijk dat dit de plek was voor hem. Directe lijnen en wederzijds vertrouwen.

Mail Robert

Over Robert

De dag is goed afgesloten als Robert de klant rust heeft kunnen bieden. Mensen echt helpen en behoeden voor inkomensrisico’s, dat is waar hij het voor doet. Door te zorgen dat de zaken goed geregeld zijn komen klanten niet in ongewenste situaties terecht. Hij geeft persoonlijk advies en neemt grote zorgen weg.

"We kunnen direct bij de directie aankloppen wanneer iets besproken moet worden. Je hoeft geen verschillende managementlagen door, die korte lijntjes zijn fijn, zowel zakelijk als persoonlijk."

Robert Hanssen

Robert is gespecialiseerd in:

Ons team van adviseurs zoekt voor jou de pensioensregelingen en oplossingen die het beste passen bij…

Even niet aan het werk?

Misschien kom je Robert dan tegen op de racefiets. In het weekend maakt hij graag een ronde. Hij besteedt graag tijd met het gezin en leest graag een goed boek.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Het nieuws van de dag, zo breed als het is. Van de weersvoorspellingen tot internationale conflicten en de mondkapjes affaire. Het komt allemaal voorbij.