Robert-Jan Dirven

IT

We stellen je voor aan Robert-Jan. Samen met zijn vrouw en dochtertje woont hij in Etten-Leur. Buiten een kort uitstapje van 3 jaar naar Breda woont hij hier al zijn hele leven. Hij heeft grafische vormgeving gestudeerd en zich gericht op design. Na een aantal jaar ontwerpen was hij toe aan iets anders, en zijn interesse in IT was er altijd al. Uiteindelijk is hij bij Luyten terecht gekomen door te reageren op een vacature.

Mail Robert-Jan

Over Robert-Jan

Nu zit hij helemaal op de juiste plek. Programmeren vindt Robert-Jan het leukst om te doen. Het is de hoofdzaak van zijn functie, daar draait het allemaal om. Zeker wanneer het in eerste instantie lastig lijkt om iets te bouwen, en dat het dan toch lukt. Dat gevoel gaat nooit vervelen.

"Het gesprek voelde meteen goed. Vanuit een planbare achtergrond was de vrije bedrijfscultuur even wennen, maar nu voelt het juist heel fijn. Je kent je verantwoordelijkheden."

Robert-Jan Dirven

Even niet aan het werk?

Robert-Jan besteedt zijn vrije tijd graag met zijn dochtertje. Een avondje gamen vindt hij ook altijd een goed idee. Sinds hij bij Luyten werkt is hij de hardloopchallenge aangegaan, dat bevalt hem goed.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Kort discussiëren over films en series, daar is Robert-Jan wel voor in. Meestal is hij meer een luisteraar.