Sofie Franken

Binnendienstmedewerker

Dit is Sofie. Geboren en getogen in Etten-Leur, waar ze van plan is nog lang te blijven. De Luyten Adviesgroep was voor Sofie geen onbekende, haar ouders waren al klant. Bij een openstaande vacature was ze enthousiast en schreef een brief. Ze heeft eerst bij de bank gewerkt na haar studie Financial Services Management. Daar miste ze de persoonlijkheid en sfeer die Luyten kent.

Mail Sofie

Over Sofie

Ze waardeert het dat ze hier zichzelf kan en mag zijn. Je krijgt de ruimte om de dingen te doen op jouw manier. Geen belemmeringen in de manier van werken, zolang je binnen de kaders blijft en het werk gedaan krijgt. Het klantcontact vindt Sofie een leuk aspect van haar functie, zeker wanneer ze de klanten op een goede manier kan helpen.

"Je wordt heel erg vrijgelaten in hoe je je werk uitvoert. Het doel is belangrijk en de manier waarop je er komt kun je zelf invullen. De persoonlijke benadering kende ik al doordat ze bij ons thuis kwamen."

Sofie Franken

Sofie is gespecialiseerd in:

Het werk gaat maar door. Je groeit als bedrijf en als mens. Bij Luyten heb je een vast aanspreekpunt…

Even niet aan het werk?

Sofie volleybalt, dat doet ze al van kinds af aan. Uiteraard bij Rowi in Etten-Leur. Ze gaat ook graag naar het terras met vriendinnen.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

De weekendplannen van iedereen. Werk en privé worden altijd door elkaar heen besproken. Het is net een klein dorpje, iedereen weet alles van je. En dat ervaart Sofie als heel positief.