Tuan Nguyen

Hoofd IT

Tuan is onze IT-specialist. Hij werkt sinds 2000 als systeembeheerder en is verantwoordelijk voor alle interne administratieve- en automatiseringsprocessen. Ook onze zakenrelaties kunnen bij hem terecht met IT-vraagstukken. Voordat hij bij Luyten kwam werken heeft hij Automatisering gestudeerd. Dankzij een grote advertentie in de lokale krant heeft hij gesolliciteerd bij Luyten. En met succes, er was direct een klik.

Mail Tuan

Over Tuan

Samen met vrouw, 2 kids en de 2 chihuahuas woont Tuan in Etten-Leur. Hij komt uit Vietnam, waar hij nog altijd graag naartoe gaat. Niet alleen omdat het zo’n prachtig land is, ook omdat hij daar goede doelen heeft opgericht. Zo wordt er momenteel een nieuwe school gebouwd, een project dat Tuan zelf organiseert.

"De uitdagingen vrij mogen bepalen, dat is een luxe. Het moet wel resulteren in iets nuttigs, maar verder is het aan mij. Ik hou van uitdagingen."

Tuan Nguyen

Even niet aan het werk?

Tafeltennis is zijn grote hobby. Klussen in en rond het huis vindt hij ook een leuke bezigheid. Dingen opknappen, de tuin bijwerken, ga zo maar door.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Gezellig over van alles en nog wat kletsen, daar geniet Tuan het meest van. Grappen en grollen.