Hypotheken bij Luyten

Hypotheekadvies
Bij het kopen van een huis heb je veel vragen. Die gaan vast niet alleen over de kleur van de muur. Kun je je het huis wel veroorloven en hoe ga je het financieren? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Niet alleen voor nu, maar ook voor later.

Neem gerust contact met ons op

Je woont op kamers, bij je ouders of in een huurwoning. En je weet het zeker: je bent toe aan het ko…
Je hebt een ander huis gekocht en je wilt je hypotheek oversluiten. Dat betekent dat je voor je hypo…
Je gaat je huis verbouwen en daar heb je een hogere hypotheek voor nodig. Als je je huidige hypothee…
Je kunt jaarlijks een deel van je hypotheek boetevrij aflossen. Om te zorgen dat aflossen goed uitpa…
"Onafhankelijk advies, persoonlijke service, betrokken specialisten"

Wil je goed voorbereid op pad?

Nog voordat je jouw droomhuis gevonden hebt gaan we graag met je in gesprek. We kijken samen naar jouw situatie en je mogelijkheden. Welke maandlast kun je dragen? En belangrijker nog: welke maandlast wíl je dragen? We bespreken samen met jou wat de gevolgen zijn van het kopen van een huis, waar je op moet letten bij de keuze van een woning en we brengen risico’s in beeld. Zo weet je precies waar je voor kiest.

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

Heb je jouw nieuwe woning gevonden?

De beste hypotheekoplossing is belangrijk voor je toekomst. Hoe ga je de woning financieren? Hoeveel eigen geld breng je in? Hoe los je de lening af en welke keuzes maak je voor de rente? Wat gebeurt als je meer gaat verdienen of als je werkeloos of arbeidsongeschikt raakt? We bespreken alle scenario’s en zorgen dat je de gevolgen over de lange termijn kunt overzien.

Onafhankelijk advies

Bij Luyten krijg je echt onafhankelijk advies. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde aanbieder, maar laten je kiezen uit een groot aantal hypotheekverstrekkers. Zo krijg je de best passende hypotheek bij een betrouwbare partij. Met een goede rente en zonder onverwachte addertjes onder het gras. Waarbij alles van a tot z is geregeld.

Neem contact op

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

Voor later

De rente is flink gedaald of gaat juist stijgen. Er komt een wetswijziging aan. Je gezinssituatie verandert. Kun je iets met een mantelzorgwoning? Tijdens je leven kan er veel veranderen dat invloed heeft op je hypotheek. Daarom zijn we er voor je, nu en in de toekomst.

Het hypotheekteam dat naast je staat

Welke oplossing zoek jij?

Eerste woning
Je weet het zeker. Het is tijd om op eigen benen te staan. Hoe doe je dat? Ga je eerst huren? Of is het kopen van een woning toch beter? Is dit voor jou haalbaar? We kijken samen met jou niet alleen naar het nu, maar ook naar de lange termijn. En denken aan zaken waar jij misschien nog niet eerder van hebt gehoord of aan hebt gedacht. Welke vragen je ook hebt: we nemen de tijd om ze te beantwoorden en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Verbouwen of verhuizen?
Twijfel, twijfel. Gaan we verbouwen of verhuizen? Het antwoord is voor iedereen en in elke situatie anders. We kijken samen met jou naar de mogelijkheden van de huidige hypotheek, de kansen in de markt en de kosten en opbrengsten van de opties. Maar vooral kijken we naar jouw wensen voor nu en voor de toekomst. Misschien is er nog kans op gezinsuitbreiding of wil je minder gaan werken. Reken op onze kennis en ervaring bij het maken van je keuze.

Hypotheekcheck
Ook een hypotheek heeft periodiek onderhoud nodig. In dertig jaar tijd kan er immers veel veranderen. En juist omdat de hypotheek van grote invloed is op jouw hele financiële situatie is het goed om af en toe te kijken of die nog wel optimaal bij je past. Wil je extra aflossen? Of juist extra lenen? Oversluiten? Of de aflossingsvorm wijzigen? Dit heeft gevolgen voor nu en voor later. En voor andere financiële keuzes die je maakt. Daarmee kijken we met jou niet alleen naar je hypotheek, maar ook graag naar de invloed daarvan op andere onderdelen van jouw financiële plaatje. Dat is voor ons financiële planning. Benieuwd hoe wij dit bij Luyten doen? Klik dan hier (link naar financiële planning).

Uit elkaar
Als je relatie eindigt gaat dat vaak gepaard met emoties. En in die tijd moet je ook veel regelen en praktische knopen doorhakken. Blijft één van jullie in het huis wonen? Of verkopen jullie het huis? Welke verplichtingen hebben jullie op het vlak van pensioen of alimentatie? Voordat je het weet heb je in die verwarrende tijd afspraken gemaakt die niet optimaal zijn voor jullie financiële situatie. Daarom is het juist dan verstandig om met een specialist te kijken naar de financiële impact van de keuzes die je maakt. Wij geven graag persoonlijk advies en helpen je met het omzetten of aanvragen van de hypotheek. Met alle financiële vragen kun je bij ons terecht, jouw hypotheekadviseur in Etten-Leur.

Afspraak maken
Contact met Luyten
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.