“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Glasverzekering

Met een glasverzekering verzekert u het glas van uw huis. De glasverzekering is een uitbreiding op uw Opstalverzekering (ook wel Woonhuisverzekering genoemd). Al het glas in uw woning valt onder de glasverzekering. Glas in de ramen, de beglazing in deuren, het glas van dakramen, lichtkoepels en douchecabine is hiermee verzekerd. Een glasverzekering kunt u bij ons eenvoudig afsluiten door deskundig advies van onze adviseurs.

Eerlijk en persoonlijk advies

Wij raden u aan om bij uw koop- of huurwoning een glasverzekering af te sluiten naast uw opstalverzekering. Het vergelijken en afsluiten van uw glasverzekering kunt u zelf doen of u kunt dit uitbesteden. Wij nemen u het werk uit handen door voor u de meest voordelige glasverzekeringen te vergelijken en geeft u eerlijk en gericht advies welke verzekering het beste bij uw woning past. Een huis met glas in lood beglazing of een glazen overkapping vraagt tenslotte om een andere verzekering dan een huis met ‘normaal’ glas. Normaliter gaan verzekeringmaatschappijen er vanuit dat een woning over dubbel glas beschikt. Wij zetten graag voor u op een rijtje welke glasverzekering het best passend is bij uw situatie.

Contact

Glavserzekering afsluiten

Naast uw opstalverzekering een glasverzekering afsluiten, is zeker aan te raden. Kosten kunnen aardig oplopen wanneer uw ruit bij breuk of schade vervangen moet worden. Kijkend naar uw persoonlijke situatie beslissen onze adviseurs met u samen of het verzekeren van uw glas noodzakelijk is. Afhankelijk of u in uw woning enkelglas, dubbelglas of glas in lood heeft, het soort huis en de grootte van uw huis en wat uw gezinssituatie is, zullen onze adviseurs aangeven welke glasverzekering het meest geschikt is voor uw woonsituatie.

Team Particulier

Caroline Jongenelis
Binnendienstmedewerker
Marian Jochems
Binnendienstmedewerker
Patrick Maris
Assurantieadviseur