Glasverzekering

Het glas in je ramen, de beglazing in deuren, lichtkoepels en douchecabines. Al het glas in je huis verzeker je in een keer met een glasverzekering. Je kiest het als een uitbreiding op je opstalverzekering (ook wel woonhuisverzekering genoemd). Hulp nodig? Onze adviseurs in Etten-Leur geven je deskundig advies en sluiten hem eenvoudig voor je af.

Eerlijk en persoonlijk advies

Is het slim om bij onze koop- of huurwoning naast de opstalverzekering een glasverzekering af te sluiten? Welke glasverzekering past bij ons huis? En welke verzekering is het voordeligst? Met deze vragen kun je makkelijk terecht bij onze adviseurs in Etten-Leur. Ze vergelijken de mogelijkheden en sluiten de glasverzekering af die bij jouw woning past. Een huis met glas-in-loodbeglazing of een glazen overkapping vraagt tenslotte om een andere verzekering dan een huis met ‘normaal’ glas. Benieuwd naar het advies van onze adviseurs voor jou? Neem dan contact met ze op.

Contact

Glavserzekering afsluiten

De beste glasverzekering voor jou hangt af van veel factoren. Heb je enkel glas, dubbel glas of glas-in-lood? Wat voor soort huis heb je en hoe groot is het? En wat is je gezinssituatie? Met deze informatie geven onze adviseurs je een advies over de beste glasverzekering. De kosten kunnen aardig oplopen als je gebroken of beschadigde ruit vervangen moet worden. Kom gerust eens langs op ons kantoor in Etten-Leur voor meer informatie over je glasverzekering.

Team Particulier