“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Opstalverzekering

Gaat u samenwonen of heeft u een huis gekocht? Naast het afsluiten van een hypotheek is het goed om een opstalverzekering af te sluiten. Met een opstalverzekering of woonhuisverzekering verzekert u uw huis en alle zaken die vastzitten aan het huis tegen schade. Denk hierbij aan brandschade, waterschade, braakschade of stormschade. Hierbij is uw niet alleen uw woning, maar ook uw garage, tuinhuis of schuur verzekert. Want het kan zomaar gebeuren dat een waterleiding springt en uw houten vloer de dupe wordt van waterschade of dat uw wasdroger een brand veroorzaakt en u brandschade heeft. Onderdelen van het huis die aan de woning vastzitten zoals vloerbedekking, kozijnen, wanden, dak zijn verzekert. Ook uw keuken en sanitair zijn hierin inbegrepen. Met een goede op uw situatie afgestemde opstalverzekering bent u verzekert van zorgeloos en zeker woongenot.

Eerlijk en persoonlijk advies

Iedere woning is anders. Vandaar dat het goed is om samen met een deskundige te bespreken wat en op welke verzekert moet worden. Onze adviseur zal met u samen kijken naar uw woonsituatie: wat de waarde is van uw huis, waar u woning staat en welke preventiemaatregelen er aan uw woning zijn toegepast. Afhankelijk daarvan adviseert hij of zij u welke opstalverzekering u de beste dekking biedt tegen o.a. bliksemschade, brand, weersomstandigheden en diefstal. Met dit persoonlijk advies sluit u met een gerust en vertrouwd gevoel de juiste opstalverzekering af.

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw opstalverzekering.

Verzekeringskaart opstalverzekering

Polisvoorwaarden opstalverzekering

Goed om te weten

Naast een opstalverzekering is het verstandig een glasverzekering af te sluiten. Dit is namelijk niet hierin inbegrepen. Daarnaast is het goed om te weten dat een woonhuisverzekering nooit dekking biedt tegen totaal onvoorziene zaken als aardbevingen, overstromingen en oorlogsgeweld.

Opstalverzekering afsluiten

Als u een opstalverzekering voor uw woning wilt afsluiten, bent u bij ons aan het juiste adres. Telefonisch, per e-mail of persoonlijk voorzien we u van advies welke opstalverzekering het best bij u past. Vervolgens regelen zij de rest en zijn uw woonhuis en bijgebouwen verzekerd tegen schades tegen de beste premie.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs

Céline Vugts
Mede-eigenaar
Mieke Dekkers
Binnendienstmedewerker
Marian Jochems
Binnendienstmedewerker