Opstalverzekering

Het is gelukt! Je hebt een huis gekocht. Samen met je partner of alleen. De hypotheek is rond maar welke verzekeringen moet je regelen? Eentje die je zeker niet mag vergeten is de opstalverzekering. Je bent dan gedekt voor brandschade, waterschade, braakschade of stormschade. En niet alleen je huis, ook je garage, tuinhuis, schuur, vloerbedekking, kozijnen, wanden, het dak, de keuken en het sanitair zijn gedekt. Vergeet niet: een ongeluk zit in een klein hoekje. Het kan je zomaar gebeuren dat waterleiding springt en je mooie houten vloer de dupe wordt of dat de droger brand veroorzaakt. Dus wil je zorgeloos van je nieuwe huis genieten? Maak dan snel een afspraak bij onze adviseurs in Etten-Leur en sluit een opstalverzekering af.

Eerlijk en persoonlijk advies

Ieder huis is anders en vraagt om een andere verzekering. Ook dat van jou! Bespreek daarom met een van onze verzekeringsadviseurs in Etten-Leur jouw wensen voor de opstalverzekering. Samen met jou bekijken ze je woonsituatie. Wat is de waarde van jouw woning, de ligging en welke preventiemaatregelen zijn er al aan je huis toegepast? Die factoren zijn namelijk bepalend voor de dekking die bij jouw huis past. Benieuwd naar advies over jouw persoonlijke opstalverzekering? Kom gerust eens langs of bel 076-5021087.

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Goed om te weten

Goed om te weten als je bezig bent met het afsluiten van een opstalverzekering:

  • Sluit ook een glasverzekering af: dit is niet inbegrepen.
  • Totaal onvoorziene omstandigheden (aardbevingen, overstromingen en oorlogsgeweld) worden niet gedekt.

Opstalverzekering afsluiten

Graag wat hulp bij het afsluiten van je opstalverzekering? Bel of mail ons of kom eens langs op ons kantoor in Etten-Leur. We adviseren je over de beste opstalverzekering voor jou en sluiten hem direct voor je af. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is bij schades. Én tegen de beste premie!

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs