Terug naar overzicht

Vacature IT Medewerker

Als IT medewerker vervul je een belangrijke rol binnen Luyten Adviesgroep. Pas jij in een familiair bedrijf en wil je aan de slag als systeembeheerder afgewisseld met het ontwikkelen van applicaties? Bij Luyten ben je welkom. Lees hieronder of deze functie bij je past!

Wat ga je doen?

Je vervult een belangrijke rol in deze uitdagende baan van IT Medewerker. Je werkzaamheden zijn heel divers. We hebben verschillende eigen systemen in beheer waar jij samen met een collega de verantwoordelijkheid voor krijgt. Je wordt begeleid in je werk en daarnaast heb je ook de vrijheid om het gehele IT landschap bij ons op te pakken.

De collega waarmee je samenwerkt heeft veel van de IT processen van Luyten zelf ontwikkeld. Om alle systemen draaiende te houden en verder te ontwikkelen kan hij wel hulp gebruiken. Je komt in actie wanneer er problemen zijn met de computer bij één van jouw collega’s. Je werkt direct samen met jouw collega waardoor overleg kan plaatsvinden en waarbij eigen creatieve inbreng en oplossingen bieden ook zeer gewaardeerd wordt. De ene dag implementeer je nieuwe ICT zaken en de andere dag pleeg je regulier onderhoud aan de servers. Ook installeer je op ons kantoor de telefonie en los je bijvoorbeeld internetproblemen op.

Je bent van waarde voor de organisatie vanwege je leergierigheid, nieuwsgierigheid en drang om het steeds beter te doen. Daarnaast staat kwaliteit leveren bij jou voorop.

Deze veelzijdige functie waarin je jouw IT skills proactief inzet, draagt eraan bij dat onze collega’s optimaal gebruik kunnen maken van onze systemen. Denk hierbij aan een schade systeem, acceptatie systeem, mijnluyten omgeving en een CRM systeem.

 

Meer weten over de vacature of direct solliciteren? Bekijk de vacature

Meer informatie over dit onderwerp of direct contact?

Neem contact op met onze specialist
Tuan Nguyen
Systeembeheerder