Luyten logo icon Luyten logo

Verzekeringen

Bescherm wat het meest belangrijk voor je is. Je gezondheid, huis of bedrijf. Goed verzekerd zijn biedt rust, je bent voorbereid op onvoorziene gebeurtenissen. Zo kun jij jezelf richten op wat écht belangrijk is in het leven.

Verzekeringsadvies bij Luyten

Verzekeringen zijn van oorsprong de basis van Luyten en daar weten we dan ook alles van. Toch vinden onze klanten dat niet het eens het belangrijkste. Het gaat om de aandacht. Verzekeringen spelen een belangrijke rol in het beschermen van onze particuliere en zakelijke klanten tegen onverwachte gebeurtenissen die financiële schade kunnen veroorzaken. Voor niemand zijn de risico’s hetzelfde. Welke verzekeringen heb je echt nodig en wat zijn jouw wensen hierin? Ongeacht het type verzekering is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen welke dekking het beste past bij jouw unieke situatie en behoeften.

Bij Luyten ben je verzekerd van advies op maat. Het verzekeren van jouw privé of werksituatie is maatwerk. Samen kijken we naar jouw situatie. Bij schadegevallen ervaar je de kwaliteit van ons advies op zijn best. Je adviseur staat voor je klaar. Je kunt rekenen op onze deskundige en betrouwbare service, want dat is wat we doen: direct helpen als dat nodig is.

Direct helpen als dat nodig, dat is waar het om draait.

Particuliere verzekeringen

Van auto-, gezondheids- en levensverzekeringen tot verzekeringen voor je huis en persoonlijke eigendommen. Het valt allemaal onder particuliere verzekeringen. Dit vraagt om maatwerk en een persoonlijke aanpak, vinden wij. Wij kiezen uit een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Hiermee zorgen wij voor de best passende verzekering voor jou. Speciaal voor onze klanten hebben wij het Luyten voordeelpakket Luyten voordeelpakket. Dit pakket met verzekeringen voor het gezin is door ons samengesteld. Zo kunnen wij voor onze klanten zorgen voor goede voorwaarden tegen een goede premie, zonder verrassingen. Binnen het pakket profiteer je van pakketkorting en het gemak van één pakketpolis. Zo zijn alle verzekeringen op één polisblad in te zien en wordt de premie in één bedrag gefactureerd. De lijntjes zijn kort, hierdoor kunnen wij de verzekeringen, aanpassingen en schades goed en snel voor je regelen.

Het verzekeringspakket is gemakkelijk in te zien via mijnluyten.nl Mijn Luyten. Ook kun je hier de meeste recente polis en overige documenten, zoals de groene kaart download.

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

Zakelijke verzekeringen

Zakelijke klanten hebben vaak meer gespecialiseerde verzekeringsbehoeften, zoals verzekeringen voor bedrijfsaansprakelijkheid, eigendom, werknemerscompensatie en eventueel cyberbeveiliging. Bedrijven zijn continu in beweging en krijgen met veel uitdagingen te maken. Geen eenvoudige opgave in een verzekeringsmarkt waar de aanbieders steeds vaker standaard oplossingen aanbieden. Of het nu gaat om een  eenmansbedrijf of een groot transportbedrijf met personeel, wij helpen je graag en deskundig.

Samen brengen we de risico’s in beeld. Welke risico’s kun je dragen? Welke niet? En hoe lossen we dit op? Naast uitgebreide verzekeringskennis zijn wij ook op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en financiële vraagstukken. Voor bedrijven of branches in het algemeen, maar ook voor jouw bedrijf specifiek.

Nog vragen?

Bij het afsluiten van verzekeringen heb je veel vragen. En dat begrijpen wij. Want welke verzekeringen zijn voor jou relevant, en hoe ga je dit financieren? Onze adviseurs geven je een passend advies.

Neem vrijblijvend contact op