Levensverzekering

Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving

Levensverzekering

Wat is een levensverzekering? Een levensverzekering is een overkoepelende naam voor diverse verzekeringen die draaien om het leven of overlijden van de verzekerde persoon. In geval van een levensverzekering wordt een verzekering aangegaan voor een bepaalde periode. Deze verzekering zorgt ervoor dat een bedrag wordt uitgekeerd in geval van overlijden of de verzekerde in leven is. Het overwegen en aangaan van een levensverzekering geeft u nabestaanden zekerheid voor de toekomst. Een levensverzekering wordt regelmatig afgesloten samen met of naast een hypotheek.

Kunnen we u helpen?

Bel, app, mail of chat met ons.

telefoon
Bel naar: 076-5021087
e-mail
Mail naar: info@luyten.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10518932
chat
Chat niet beschikbaar
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Eerlijk en persoonlijk advies

Onze financieel adviseur kan u helpen door de mogelijkheden van een levensverzekering overzichtelijk te maken. Of het nu gaat om een lijfrenteverzekering, uitvaartpolis of een overlijdensrisicoverzekering. Aan de hand van uw huidige (financiële) situatie, uw wensen ten aanzien van de looptijd van de verzekering en de hoogte van de uitkering zal onze adviseur u een passend advies doen. Ook uw gezondheid en is van belang bij het vaststellen van de premie. Wanneer u de keuze voor een bepaalde verzekering heeft gemaakt, sluit u eenvoudig een levensverzekering af voor toekomstig inkomen van uzelf of uw nabestaanden.

Contact

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw levensverzekering.

Soorten levensverzekeringen

In het tweede geval dat de verzekerde nog in leven is, is vooraf een moment afgesproken waarop wordt uitgekeerd. Een typische levensverzekering is een lijfrenteverzekering. Deze verzekering is bedoeld om vermogen op te bouwen als aanvulling voor het pensioen. Een andere variant van een levensverzekering is een beleggingsverzekering. Via beleggingsfondsen is het mogelijk om kapitaal te vormen. Deze verzekeringen zijn niet meer van deze tijd en worden derhalve door ons niet geadviseerd.

Wanneer wordt uitgekeerd in geval van overlijden moet u denken aan een uitvaartverzekering en een overlijdensrisicoverzekering. Bij uitkering van een overlijdensrisicoverzekering of uitvaartverzekering wordt aan uw nabestaanden eenmalig een geldsom uitbetaald aan uzelf of uw partner. Dit bedrag kan gebruikt worden voor afbetaling van huurgelden of hypotheek, uitvaart, aanvullend inkomen of betalen van belastingen.

Levensverzekering afsluiten

Op moment dat u een lijfrenteverzekering, overlijdensrisicoverzekering of een uitvaartverzekering wilt afsluiten ten behoeve van inkomenszekerheid voor de toekomst, staan onze medewerkers paraat om u te ontzorgen. Loop bij ons binnen of neem contact met ons op om een afspraak te maken waarin uw wensen gehoord worden. U maakt vervolgens de keuze welk voorstel het best qua verzekering bij u past.

Team Particulier

Celine Vugts
Assurantieadviseur

Caroline Jongenelis
Binnendienstmedewerkster

Marian Jochems
Binnendienstmedewerkster

Reviews

De ongezouten mening van onze klanten! Wat vindt u van onze dienstverlening? Wij staan open voor elk klein of groot verbeterpunt op allerlei gebieden als service, onafhankelijk advies, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Schijf ook een review en help ons en andere met hun keuze.

Gemiddelde beoordeling
0 reviews 0 reviews

Reviews
Luyten Adviesgroep
Trivium 50, 4873 LP, Etten-Leur
Tel.: 076-5021087 E-mail: info@luyten.nl


Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 tot 17:30 uur
Vr: 8:30 tot 17:00 uur