Werken bij Luyten

Werken bij Luyten

Word jij onze nieuwe collega?

Uitdagend

We bieden je niet alleen de leukste baan, maar ook een uitdagende baan met afwisselend werk!

Groei mee

Je krijgt de tijd en ruimte om mee te groeien met het bedrijf. Dus wil je een cursus of opleiding volgen? Pak je kansen!

Leuke collega's

Elke dag met plezier naar je werk. Luyten is erg benieuwd naar jou! Kom je kennismaken?

We kijken naar jou uit!

Zie jij graag een tevreden lach? Dan pas je misschien wel bij ons team! Want wij streven elke dag naar tevreden klanten. Onze service is dus écht persoonlijk. Ons advies is écht onafhankelijk. En onze mensen zijn écht betrokken. Dat merk je in de bevlogenheid en collegialiteit van ons team. Wij helpen onze klanten en daarbij helpen we elkaar. We leren elke dag bij en delen onze kennis met elkaar. We investeren veel in opleidingen en je krijgt de kans om jezelf maximaal te ontwikkelen. Natuurlijk is het salaris marktconform en de pensioenregeling aantrekkelijk. Maar bij Luyten is er zoveel meer dan dat. Wil jij dat ervaren? Kom snel kennismaken. Wij kijken naar je uit!

Heb je vragen?

Céline beantwoordt al je vragen. Je mag ons natuurlijk ook makkelijk en snel een Whatsapp bericht sturen!

Zo ziet het sollicitatieproces eruit

1

SolliciteerBel of stuur ons een bericht

2

We maken een afspraakKom gezellig langs!

3

KennismakenTijd voor koffie

4

We gaan in overlegWe nemen snel contact met je op

5

We bespreken je contractAlles akkoord?

6

Gefeliciteerd!Je eerste werkdag is binnenkort!

Kom je bij ons werken?

Veelgestelde vragen

Wie zijn wij?

Onafhankelijk advies, persoonlijke service en betrokken specialisten. Dat is Luyten Adviesgroep. Onze belangrijkste waarde is klanttevredenheid en dat kunnen we alleen bereiken met bevlogen medewerkers. Als werkgever bieden wij je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een hecht team. Je krijgt veel vrijheid om zelf je werk in te delen. Wij geloven dat kwaliteit het allerbelangrijkste is. Daarom krijg je de mogelijkheid om jezelf op allerlei gebieden maximaal te ontwikkelen. Verder bieden wij je een marktconform salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wie ben jij?

Je bent een nuchtere persoonlijkheid met doorzettingsvermogen en gezond verstand. Je krijgt energie van het samenwerken in een hecht team. Je hebt HBO werk- en denkniveau en wil je graag verder ontwikkelen. Het liefst woon je in de regio Etten-Leur, Breda of Roosendaal.

Wanneer kan ik starten?

Wil jij bij Luyten in een hecht team iedere dag bijdragen aan tevreden klanten? Mail dan jouw motivatie en cv naar celine@luyten.nl.

Dit is Luyten

Openstaande vacatures

Hier vind je alle openstaande vacatures. Welke past bij jou?