Vacature (40 uur)

Luyten zoekt een assurantieadviseur particulier/MKB

Heb jij interesse in anderen en kan iedereen bij jou terecht voor een luisterend oor? Ben jij het positieve type, die klanten wil bijstaan met advies, bij schades en een goed gesprek? Wordt dan Assurantieadviseur particulier/MKB bij Luyten Adviesgroep!

Wat ga je doen?

Jij bent het aanspreekpunt voor onze particuliere en/of zakelijke klanten. Samen met een bevlogen team collega’s bedien je jouw klant op de best mogelijke manier. Persoonlijke benadering en kwaliteit staan hierbij voorop. Je bezoekt en adviseert onze klanten en regelt het proces van a tot z. Zowel bij schade als bij andere problemen. Je staat snel paraat en bent vanuit je persoonlijke interesse betrokken bij de klant.

Wie ben jij?

Je bent een nuchtere persoonlijkheid met doorzettingsvermogen en gezond verstand. Je bent ondernemend ingesteld en helpt graag klanten bij schades of andere problemen. Je krijgt energie van het samenwerken in een hecht team. Je hebt HBO werk- en denkniveau en wil je graag verder ontwikkelen. Het liefst woon je in de regio Etten-Leur, Breda of Roosendaal.

Wie zijn wij?

Onafhankelijk advies, persoonlijke service en betrokken specialisten. Dat is Luyten Adviesgroep. Onze belangrijkste waarde is klanttevredenheid en dat kunnen we alleen bereiken met bevlogen medewerkers. Als werkgever bieden wij je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een hecht team. Je krijgt veel vrijheid om zelf je werk in te delen. Wij geloven dat kwaliteit het allerbelangrijkste is. Daarom krijg je de mogelijkheid om jezelf op allerlei gebieden maximaal te ontwikkelen. Verder bieden wij je een marktconform salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wanneer kun je starten?

Wil jij bij Luyten in een hecht team iedere dag bijdragen aan tevreden klanten? Mail dan jouw motivatie en cv voor 1 oktober 2021 naar celine@luyten.nl.

Solliciteren nu!

Mail je motivatie en cv naar Céline Vugts