Vacature (32 – 40 uur)

Luyten zoekt een binnendienstmedewerker assurantiën particulier/MKB

Heb jij graag contact met klanten en collega’s? Is ontzorgen iets wat jij van nature doet? Ben je een doorzetter, resultaatgericht en kunnen anderen op jou bouwen? Dan is de functie van binnendienstmedewerker assurantiën iets voor jou!

Wat ga je doen?

Samen met de assurantieadviseurs adviseer en ontzorg je onze particuliere en zakelijke klanten. Terwijl de adviseurs op pad zijn, zorg jij dat achter de schermen alles geregeld wordt. Je bent de professionele steun en toeverlaat van ons adviesteam particulier/MKB en tegelijkertijd aanspreekpunt voor onze klanten die vragen hebben over hun verzekeringen. Je behandelt verzekeringsaanvragen, voert ze op in onze systemen, maakt offertes en vergelijkingen en zorgt voor de administratieve afhandeling.

Wie ben jij?

Jij bent een echte spin in het web! Je legt makkelijk contact, pakt aan en zorgt voor overzicht en vertrouwen. Je kunt snel schakelen en staat paraat voor onze adviseurs en klanten. Je bent positief en denkt in oplossingen. Samen met een hecht team werk je graag naar het beste resultaat voor onze klanten. Je hebt HBO werk- en denkniveau en wil jezelf verder ontwikkelen. Het liefst woon je in de regio Etten-Leur, Breda of Roosendaal.

Wie zijn wij?

Onafhankelijk advies, persoonlijke service en betrokken specialisten. Dat is Luyten Adviesgroep. Onze belangrijkste waarde is klanttevredenheid en dat kunnen we alleen bereiken met bevlogen medewerkers. Als werkgever bieden wij je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid. Je wordt onderdeel van een hecht team. Je krijgt veel vrijheid om zelf je werk in te delen. Wij geloven dat kwaliteit het allerbelangrijkste is. Daarom krijg je de mogelijkheid om jezelf op allerlei gebieden maximaal te ontwikkelen. Verder bieden wij je een marktconform salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wanneer kun je starten?

Wil jij bij Luyten in een hecht team iedere dag bijdragen aan tevreden klanten? Mail dan jouw motivatie en cv voor 1 oktober 2021 naar celine@luyten.nl.

Solliciteren nu!

Mail je motivatie en cv naar Céline Vugts