Vacature (24-40 uur)

Luyten zoekt een Medewerker Polisadministratie

Werk jij graag gestructureerd en staat kwaliteit bij jou op nummer 1? Ben je resultaatgericht en ook nog eens een echte aanpakker? Kom ons team versterken als medewerker polisadministratie!

Wat ga je doen?

Je houdt je vooral bezig met het opmaken, invoeren en wijzigen van polissen in ons administratiesysteem. Daarbij maak en controleer je ook financiële boekingen. De gegevens van onze klanten zijn bij jou vanzelfsprekend in goede handen én jouw collega’s kunnen bij jou terecht met vragen over verschillende verzekeringen. Samen met je collega’s bewaak en verbeter je onze interne processen en ga je iedere dag voor kwaliteit.

Wie ben jij?

Je bent een kei in het verwerken van gegevens en doet dit dan ook 100% nauwkeurig. Je vindt snel je weg in diverse computersystemen en schakelt eenvoudig tussen verschillende werkzaamheden. Kwaliteit vind je belangrijk en je bent klantgericht. Je hebt minimaal een mbo-opleiding en het liefst woon je in de regio Etten-Leur, Breda of Roosendaal.

Wie zijn wij?

Onafhankelijk advies, persoonlijke service en betrokken specialisten. Dat is Luyten Adviesgroep. Onze belangrijkste waarde is klanttevredenheid en dat kunnen we alleen bereiken met bevlogen medewerkers. Als werkgever bieden we je een uitdagende baan waarin je veel kunt leren. Wij investeren veel in opleidingen waardoor je de kans krijgt om jezelf maximaal te ontwikkelen. Verder bieden wij je een marktconform salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wanneer kun je starten?

Wil jij bij Luyten in een hecht team iedere dag bijdragen aan tevreden klanten? Mail dan jouw motivatie en cv voor 1 oktober 2021 naar celine@luyten.nl.

Solliciteren nu!

Mail je motivatie en cv naar Céline Vugts