Vacature (32 – 40 uur)

Luyten zoekt een startende schadebehandelaar

Krijg jij er energie van om voor klanten zaken uit te zoeken, te regelen en op te lossen? Ga je daarbij voor kwaliteit en kun je snel schakelen? En heb je ambitie om je te ontwikkelen als schadebehandelaar? Dan ben jij de schadebehandelaar in de dop die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Samen met de schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor een efficiënte schadebehandeling waarbij de tevredenheid van de klant voorop staat. In samenwerking met het team van adviseurs beoordeel en analyseer je schademeldingen binnen diverse branches. Hierbij onderhoud je het contact met experts en verzekeringsmaatschappijen en zorg je dat alles netjes wordt vastgelegd in het dossier.

Wie ben jij?

Je hebt doorzettingsvermogen en gezond verstand. Je streeft naar kwaliteit en bijt je in zaken vast. Samen met een hecht team de beste oplossing vinden binnen de mogelijkheden die er zijn, geeft jou energie. Je hebt de opleiding HBO Bedrijfskunde of HBO Recht afgerond en wil je graag verder ontwikkelen. Het liefst woon je in de regio Etten-Leur, Breda of Roosendaal.

Wie zijn wij?

Onafhankelijk advies, persoonlijke service en betrokken specialisten. Dat is Luyten Adviesgroep. Onze belangrijkste waarde is klanttevredenheid en dat kunnen we alleen bereiken met bevlogen medewerkers. Als werkgever bieden we je een uitdagende baan waarin je veel kunt leren. Wij investeren veel in opleidingen waardoor je de kans krijgt om jezelf maximaal te ontwikkelen. Verder bieden wij je een marktconform salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wanneer kun je beginnen?

Wil jij bij Luyten in een hecht team iedere dag bijdragen aan tevreden klanten? Mail dan jouw motivatie en cv voor 1 oktober 2021 naar celine@luyten.nl.

Solliciteren nu!

Mail je motivatie en cv naar Céline Vugts