Vacature (32-40 uur)

Luyten zoekt een Acceptant schadeverzekeringen

Werk jij graag gestructureerd en staat kwaliteit bij jou op nummer 1? Houd jij van het betere uitzoekwerk en het vinden van de beste oplossing? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Wat ga je doen?

Passen de risico’s van een verzekerde binnen de richtlijnen van onze volmachtgevers? Is de offerte goed op maat? Als Acceptant Schadeverzekeringen ken je als geen ander de wegen binnen de netwerken, de richtlijnen en de premies van verzekeraars. Je bent administratief sterk, enorm accuraat en houdt ervan om vraagstukken op te lossen. Voor onze adviseurs ben je een belangrijke partner. Jij beoordeelt alle verzekeringsaanvragen en -mutaties die zij krijgen vanuit onze klanten. Je beoordeelt risico’s en wijzigingsverzoeken, stelt maatwerkoffertes en polissen op, wikkelt naverrekeningen af en legt dossiergegevens vast in ons digitale systeem. Daarnaast houd je je bezig met het opmaken, invoeren en wijzigen van polissen in ons administratiesysteem. Samen met je collega’s bewaak en verbeter je onze interne processen en ga je iedere dag voor kwaliteit.

Wie ben jij?

Je bent flexibel, nieuwsgierig en oplossingsgericht. Je bent een kei in het verwerken van gegevens en doet dit dan ook 100% nauwkeurig. Je vindt snel je weg in diverse computersystemen en schakelt eenvoudig tussen verschillende werkzaamheden. Als je ergens kunt helpen dan doe je dat graag. Samenwerken in een hecht team? Daar krijg je super veel energie van. Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie in de verzekeringsbranche. Het liefst woon je in de regio Etten-Leur, Breda of Roosendaal en je bent goed in de Nederlandse taal.

 

Wie zijn wij?

Onafhankelijk advies, persoonlijke service en betrokken specialisten. Dat is Luyten Adviesgroep. Onze belangrijkste waarde is klanttevredenheid en dat kunnen we alleen bereiken met bevlogen medewerkers. Als werkgever bieden we je een uitdagende baan waarin je veel kunt leren. Wij investeren veel in opleidingen waardoor je de kans krijgt om jezelf maximaal te ontwikkelen. Verder bieden wij je een marktconform salaris en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Luyten afbeelding

Wanneer kun je starten?

Wil jij bij Luyten in een hecht team werken en iedere dag bijdragen aan tevreden klanten? Mail dan jouw motivatie en cv naar celine@luyten.nl.

Solliciteer nu!

Mail je motivatie en cv naar Céline Vugts

Terug naar het vacature overzicht