Ziekengeld calamiteiten

Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving

Ziekengeld calamiteiten

Sinds 2004 bent u als werkgever bij wet verplicht aan een zieke of arbeidsongeschikte medewerker twee jaar lang minimaal 70% van het salaris door te betalen. Door het afsluiten van een ziekengeld calamiteitenverzekering heeft u een financieel vangnet om zieke medewerkers te kunnen doorbetalen. Bij de ziekengeld calamiteiten-verzekering betaalt u voor de eerste twee ziektejaren zelf het gemiddeld aan de medewerkers uitbetaalde ziekengeld. Dit deel wordt eigen risico of het eigen behoud genoemd. Op moment dat het ziekengeld hoger is dan het eigen behoud, betaalt de verzekering ziekengeld calamiteiten het verschil. Wanneer u meer informatie of details wenst over deze verzekering kunt u met een van onze adviseurs contact opnemen.

Kunnen we u helpen?

Bel, app, mail of chat met ons.

telefoon
Bel naar: 076-5021087
e-mail
Mail naar: info@luyten.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10518932
chat
Chat niet beschikbaar
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Eerlijk en persoonlijk advies

Onze verzekeringsadviseur geeft u graag een toelichting op de voordelen die de ziekengeld calamiteiten-verzekering u en uw medewerkers biedt. Zo wordt veelal re-integratiebegeleiding en rechtshulp inclusief in deze verzekering aangeboden. Tevens kunt u aanvullende verzekeringen afsluiten ten aanzien van het afdekken van loonschade van een derde partij en werkhervattingscompensatie. Voor meer informatie hierover of andere zakelijke inkomensverzekeringen kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Zij informeren u graag.

Contact

Team Zakelijk

Jack Vos
Mede-eigenaar

Jeroen van der Kooij
Assurantieadviseur

William Boelens
Assurantieadviseur

Vivian Rombouts
Binnendienstmedewerkster

Ellen Koeken-Neijs
Binnendienstmedewerkster

Fleur Mensink-Slavenburg
Binnendienstmedewerkster

Reviews

De ongezouten mening van onze klanten! Wat vindt u van onze dienstverlening? Wij staan open voor elk klein of groot verbeterpunt op allerlei gebieden als service, onafhankelijk advies, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Schijf ook een review en help ons en andere met hun keuze.

Gemiddelde beoordeling
4,5 reviews 2 reviews

Reviews
Luyten Adviesgroep
Trivium 50, 4873 LP, Etten-Leur
Tel.: 076-5021087 E-mail: info@luyten.nl


Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 tot 17:30 uur
Vr: 8:30 tot 17:00 uur