Jaap Visser

Jaap Visser

Een kleinschalig bedrijf dat niet stilstaat. Met een open en eerlijke bedrijfscultuur en een gemoedelijke sfeer binnen het team.

Oorspronkelijk gebruikte bestratingsmaterialen

Klinkers, kasseien en natuursteen vind je bij J. Visser. Ze zijn een handel in oorspronkelijk gebruikte bestratingsmaterialen. Je vindt ze niet alleen in Etten-Leur. Er is ook een vestiging in Hoogstraten, België. Bij J. Visser worden oude materialen ingekocht en verkocht. Ook hebben ze er nog een tak natuursteen bij. Hiervoor moet heel wat geregeld worden aan import vanuit Azië, Portugal en Spanje. En dat is in deze tijd niet meer zo makkelijk.

“Luyten voelt niet als een zakenpartner, het gaat heel gemoedelijk.
Als we problemen of schades hebben melden we dat bij Jeroen.
We hebben er geen omkijken meer naar.”

Jaap Visser

Zakelijke en particuliere markt

De hoofdmoot voor J. Visser is de levering aan gemeenten, hoveniers en de tussenhandel. Ze hebben er ook een deel particuliere markt bij. Er is een duidelijke projectverdeling binnen het team. Iedereen weet precies wat er gebeuren moet. ‘Ikzelf doe over het algemeen de grotere projecten. De in- en verkoop van natuursteen is daar onderdeel van. We hebben ook iemand die zich volledig richt op de inkoop van gebruikte materialen. Andere collega’s zorgen voor de particuliere markt.’

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

Het belang van goede materialen

Tevredenheid heerst met name wanneer de ingekochte materialen helemaal juist zijn. Zeker wanneer het natuursteen betreft. De maten moeten kloppen, de afwerking en verpakking moeten beide ook goed zijn. En niet alleen dat, een tijdige levering is minstens zo belangrijk. Zeker na de corona periode is het lastig geworden om alles op tijd op locatie te krijgen. Daar ligt momenteel een uitdaging, en die gaan ze zeker niet uit de weg.

Deskundig advies

Jaap is te spreken over de samenwerking die ze hebben met Luyten. “Het advies dat Luyten geeft is altijd goed. We hebben nooit echt problemen, de kracht van Luyten voor ons zit in de afhandeling van schadegevallen.” Een van de bedrijfsbussen is in het verleden aangereden door een brommer. Een groot schadegeval waar een hoop geregel bij kwam kijken. “De hele situatie werd op en top geregeld. Als we iets hebben dan gooi ik het over de boeg bij Jeroen, ik weet dat het dan helemaal in orde komt.”

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

Financieel ontzorgd worden

Wat betekent financiële rust voor J. Visser? Daar heeft Jaap een duidelijk antwoord op. “Financiële rust betekent voor mij dat Luyten onze verzekeringen, schadegevallen en andere financiële zaken zo goed mogelijk oppakt. We worden daarin ontzorgd. De samenwerking is fijn, alles wordt snel geregeld. Met Jeroen heb ik nauw contact. Een enkel belletje is voldoende om iets in gang te zetten en het wordt direct opgepakt. Luyten voelt niet als een zakenpartner, het gaat heel gemoedelijk.’

“Het advies dat Luyten geeft is altijd goed. We hebben nooit echt problemen,
de kracht van Luyten voor ons zit in de afhandeling van schadegevallen.”

Jaap Visser
Ook eens sparren met ons over jouw bedrijf?
Neem contact met ons op.
Naar de contact pagina 076 5021087