Jacobs Elektro Groep

Jacobs Elektro Groep

Een elektrotechnisch installatiebedrijf gelegen in de parel van het zuiden. Het bedrijf groeit en kijkt naar de toekomst. Maar het karakter, dat blijft.

Elektrotechniek voor bedrijven en particulieren

Samen werken, samen succesvol. Dat is het motto van de Jacobs Elektro Groep. Ze zijn actief binnen de utiliteitsbouw, maar ook voor particulieren steken ze de handen uit de mouwen bij renovatie- en nieuwbouwprojecten. Met 86 mensen in dienst is het bedrijf met de jaren flink gegroeid. En daar komt best wat bij kijken. Daar komt Luyten om de hoek kijken, voor financieel advies.

“Het advies betekent dat we ontzorgt worden in dingen waar we niet mee bezig willen zijn. Het is super belangrijk dat het allemaal goed geregeld is.”

Jacobs Elektro Groep

Een groeiend familiebedrijf

Een echt familiebedrijf in het zuiden van Breda, opgericht in 1955 door de opa van Manfred Jacobs. Hij geeft aan dat Jacobs Elektro Groep een elektrotechnisch installatiebedrijf is, maar wel in de breedste zin van het woord. Met alles wat daarbij hoort. Zijn opa heeft het stokje doorgegeven aan zijn vader, en die heeft de sleutel overgedragen aan Manfred. Met nu 86 mensen in dienst zijn ze de afgelopen jaren flink gegroeid. Er is veel instroom van leerlingen, daar leggen ze ook de focus op. Ze zoeken steeds meer de specialismen op, waarbij de montage juist wordt uitbesteed.

Luyten afbeelding

Medewerkers van het eerste uur

Al is het bedrijf in groei en blijven ze steeds innoveren, het blijft een echt familiebedrijf. Dat karakter voel je nog steeds. “Ondanks dat we groter worden vind ik dat belangrijk, dat draag ik ook uit.” Manfred geeft aan dat veel medewerkers van het eerste uur nog steeds bij het bedrijf werkzaam zijn. Het personeel is betrokken, ze werken daar omdat ze daar willen werken.

Dat het personeel belangrijk is zie je terug aan het gebouw. Mensen moet bij de Jacobs Elektro Groep willen werken, zich comfortabel voelen. Kwaliteit blijft altijd belangrijker dan kwantiteit, en dat geldt ook voor de werknemers. De sfeer intern is laagdrempelig. Iedereen kent zijn verantwoordelijkheden, zolang die verantwoording wordt genomen is er veel vrijheid.

Luyten afbeelding
Luyten afbeelding

De productieve rol van Luyten

De samenwerking met Luyten wordt enorm gewaardeerd. Luyten pakt een productieve rol en adviseert op het gebied van verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken. Het verzekeringspakket is onder de loep gelegd. Wat hebben ze nodig, welke verzekeringen passen wel of niet bij het bedrijf? Met één telefoontje wordt alles direct opgepakt door Jeroen. Geen last van zorgen, maar ontzorgen.

Met een geplande uitbreiding tegenover het huidige pand staat er heel wat te gebeuren. Ze zijn versneld uit het jasje gegroeid, en dus komt er een pand bij. Ook op het gebied van innovativiteit blijven ze ontwikkelen. Steeds blijven kijken wat er op de markt gebeurt, monitoren wat nieuwe dingen zijn. Financiële rust is daarbij ontzettend belangrijk, en dat is wat Jacobs Elektro Groep krijgt van Luyten. Zo kan Manfred zich met zijn eigen projecten en klanten bezig blijven houden.

Luyten afbeelding
Ook eens sparren met ons over jouw bedrijf?
Neem contact met ons op.
Naar de contact pagina 076 5021087