Pensioenadvies bij Luyten

Financiële rust en veiligheid van een oudedag waar goed over na is gedacht. Een goede pensioenregeling is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Wanneer u met pensioen gaat kan het zijn dat het inkomen daalt. Wij geven u graag persoonlijk advies. Niet alleen de pensioenregeling is van belang, maar ook jouw eigen persoonlijke situatie zoals de eigenwoning, sparen en beleggen hebben invloed. We geven een compleet beeld van de financiële situatie nu, en later. Waarbij we kijken naar het gezin, maar ook uw bedrijf.

Op tijd beginnen

Om financiële rust te realiseren is het verstandig om op tijd te beginnen. Wil je bijvoorbeeld eerder stoppen met werken?  Dan is dat niet in één jaar geregeld.  Door op tijd te beginnen geef je jezelf rust en de ruimte om een goede basis op te bouwen.

Wat gebeurt er met het opgebouwde pensioen bij overlijden? En wat is de invloed van een echtscheiding?

Met al deze financiële vragen kun je bij ons terecht. Kan één van onze adviseurs je niet helpen?  Dan helpen we je op de goede weg.

Pensioenadvies voor de werkgever

Het pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor je werknemers. Goed voor je personeel zorgen is belangrijk. Met name in een krappe arbeidsmarkt kan dit een verschil maken. Wij helpen je graag. Wij adviseren welke regeling passend is bij jouw bedrijf en visie. Daarbij verliezen wij  het totale financiële plaatje niet uit het oog.

Wij leggen de regeling uit aan de werknemers en staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en helpen jouw als werkgever, maar ook de werknemers, met een persoonlijk advies over de pensioenregeling.

Pensioen voor de zzp’er

Je bent onlangs voor jezelf gestart en druk met waar jij goed in bent. Dat begrijpen wij. Een oudedag waar goed over na is gedacht, vinden wij belangrijk en daarom helpen we jou graag. Bepaalde zekerheden die je bij de werkgever had, heb je nu niet meer. Wij brengen de risico’s en mogelijkheden in kaart. Niet alleen voor jouw privé situatie, maar ook om te zorgen dat het voor je bedrijf goed geregeld is.

Dat noemen wij financiële planning.

Dienstverleningsdocument Pensioenvraag

Team Pensioen

Stel een vraag
Contact met Luyten
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.