Veranderende situatie

Uw pensioensadviseur in Etten-Leur en omgeving

Veranderende situatie

Het is mogelijk dat er iets in uw persoonlijke situatie verandert dat effect heeft op uw ondernemerspensioen. Denk hierbij aan verandering van uw gezinssituatie of wanneer er iets verandert in uw werksituatie. Hieronder lichten we in het kort toe welke wijzigingen uw pensioensituatie kunnen beïnvloeden. Wanneer een dergelijke situatie zich bij uzelf voordoet, is het verstandig om aan tafel te gaan met uw pensioenadviseur. Onze pensioenadviseurs lichten u graag toe waaraan u moet denken bij een veranderde persoonlijke situatie en begeleiden u in het eventueel aanpassen van uw ondernemerspensioen.

Kunnen we u helpen?

Bel, app, mail of chat met ons.

telefoon
Bel naar: 076-5021087
e-mail
Mail naar: info@luyten.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10518932
chat
Chat niet beschikbaar
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Eerlijk en persoonlijk advies

Wanneer een van bovenstaande veranderingen zich in uw gezinssituatie of werksituatie zich voordoet, is het verstandig om contact op te nemen met uw pensioenadviseur. Onze pensioenadviseur kan samen met u bekijken hoe uw pensioensituatie op dit moment is. Tevens kan hij u adviseren wat u zelf kunt bijdragen of moet regelen om een eventueel pensioentekort aan te vullen om later net zo te kunnen leven als u nu doet. Wij steunen u in het keuzeproces van uw pensioenplan en ook daarna, zo staat u er niet alleen voor.

Contact

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw veranderende situatie.

Gezinssituatie

Wanneer er iets verandert in uw persoonlijke situatie kan dit gevolgen hebben voor uw pensioen. Denkt u bijvoorbeeld aan het veranderen van uw gezinssituatie, zoals een huwelijk, samenwonen of als u uit elkaar gaat. Ook wanneer u een kind krijgt, kan dit uw pensioensituatie veranderen. U moet hierbij denken aan dingen die u moet regelen voor het partnerpensioen en wezenpensioen.

Arbeidsrelatie

Er zijn vele veranderingen denkbaar ten aanzien van werk gerelateerde zaken die effect hebben op de opbouw van uw pensioen.

Hieronder volgt een opsomming van situaties die effect hebben op uw pensioenopbouw als ondernemer:

Team Pensioen

Jan Groeneweg
Pensioenadviseur

Robert Hanssen
Pensioenadviseur

Reviews

De ongezouten mening van onze klanten! Wat vindt u van onze dienstverlening? Wij staan open voor elk klein of groot verbeterpunt op allerlei gebieden als service, onafhankelijk advies, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Schijf ook een review en help ons en andere met hun keuze.

Gemiddelde beoordeling
4,5 reviews 2 reviews

Reviews
Luyten Adviesgroep
Trivium 50, 4873 LP, Etten-Leur
Tel.: 076-5021087 E-mail: info@luyten.nl


Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 tot 17:30 uur
Vr: 8:30 tot 17:00 uur