“Onafhankelijk advies, persoonlijke service, betrokken specialisten”

Aansprakelijkheidsverzekering

Wanneer uw bedrijf of product letsel of schade bij een derde veroorzaakt, is het mogelijk dat u zakelijk aansprakelijk wordt gesteld. Wanneer u zich niet of verkeerd verzekert, kan dit op financieel vlak grote invloed hebben. Om uw bedrijf te beschermen tegen deze gevolgen, is het raadzaam om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Eerlijk en persoonlijk advies

Nederland telt meer dan 1,7 miljoen bedrijven. Geen enkele daarvan is hetzelfde. Daarom bieden wij u gespecialiseerd advies dat op uw bedrijf is afgestemd. Maar wel vanuit een branchegerichte benadering, zodat we weten wat er bij u in de markt speelt. Onze verzekeringsadviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van advies en preventietips. Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met onze verzekeringsadviseur voor meer informatie.

Contact

Dekking zakelijke aansprakelijkheidsverzekering

Als u een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf afsluit, dekt u risico’s af voor schade aan zaken of personen. Daarbij wordt ook schade of letsel dat hieruit voortvloeit afgedekt met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Dit noemt men ook wel gevolgschade. Daarbij is het niet van belang of uzelf diegene bent die de schade heeft veroorzaakt of een van uw medewerkers. Onder deze verzekering valt ook de werkgeveraansprakelijkheid ten aanzien van uw medewerkers. Aansprakelijkheid op basis van ‘goed werkgeverschap’ valt ook onder deze aansprakelijkheidsverzekering. Een ander aansprakelijkheidsrisico, productaansprakelijkheid, schade veroorzaakt door uw product is tevens onderdeel van deze verzekering.

Team Zakelijk

Jeroen van der Kooij
Assurantieadviseur
Corina van Haperen-Buiks
Binnendienstmedewerker
Céline Vugts
Adviseur