Electronicaverzekering

Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving

Electronicaverzekering

Een organisatie kan niet zonder computers en elektronica. Op moment dat door brandschade of diefstal uw werkzaamheden niet kunnen worden voortgezet, biedt de elektronicaverzekering u een helpende hand zodat u en uw medewerkers snel weer aan de slag kunnen. Naast pc’s verzekert u ook printers, modems, scanners en modems met deze elektronicaverzekering. Naast brand of diefstal kunt u uw apparatuur ook verzekeren voor vandalisme, schade door eigen toedoen of waterschade. Naast computer- en randapparatuur kunt u via de elektronicaverzekering andere apparaten verzekeren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan winkel- of kantoorelektronica, lichtreclame, audiovisuele apparaten en foto- en videoapparatuur

Kunnen we u helpen?

Bel, app, mail of chat met ons.

telefoon
Bel naar: 076-5021087
e-mail
Mail naar: info@luyten.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10518932
chat
Chat niet beschikbaar
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Eerlijk en persoonlijk advies

Wenst u meer informatie over hoe u uw bedrijfsmatige elektronica apparatuur het beste kunt verzekeren, staan onze medewerkers voor u klaar met het geven van informatie. In een vrijblijvend gesprek bespreekt u met een van onze adviseurs hoe u de juiste elektronicaverzekering samenstelt voor uw onderneming.

Contact

Soorten elektronicaverzekeringen

De elektronicaverzekering biedt in de basis een vergoeding voor materiële schade en diefstal van computers, telecommunicatieapparatuur en andere elektronica op de bedrijfslocatie van u als verzekerde. Meestal is de standaarddekking die garant staat voor een nieuwwaardegarantie tot drie jaar. Het begrip nieuwwaarde is het benodigde bedrag om dezelfde soort nieuwe apparatuur aan te schaffen van een gelijkwaardige kwaliteit en met dezelfde specificaties. Aanvullend kunt u kiezen uit een aantal extra opties. Deze opties zijn:

Tevens kunt u voor verzekering van elektronica op maat kiezen. Samen onze adviseur bepaalt u welke dekking en tot welke bedragen u de apparatuur wilt verzekeren.

Team Zakelijk

Jack Vos
Mede-eigenaar

Jeroen van der Kooij
Assurantieadviseur

William Boelens
Assurantieadviseur

Vivian Rombouts
Binnendienstmedewerkster

Ellen Koeken-Neijs
Binnendienstmedewerkster

Fleur Mensink-Slavenburg
Binnendienstmedewerkster

Reviews

De ongezouten mening van onze klanten! Wat vindt u van onze dienstverlening? Wij staan open voor elk klein of groot verbeterpunt op allerlei gebieden als service, onafhankelijk advies, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Schijf ook een review en help ons en andere met hun keuze.

Gemiddelde beoordeling
4,5 reviews 2 reviews

Reviews
Luyten Adviesgroep
Trivium 50, 4873 LP, Etten-Leur
Tel.: 076-5021087 E-mail: info@luyten.nl


Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 tot 17:30 uur
Vr: 8:30 tot 17:00 uur