Goederentransportverzekering

Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving

Goederentransportverzekering

Op moment dat u zakelijk goederen vervoert, heeft u het risico op materiële schade hieraan. Goederen is een breed begrip: dit kunnen bijvoorbeeld handelswaren, gereedschappen of onderdelen zijn die u transporteert. Met de goederentransportverzekering verzekert u tevens lading die in een loods wordt gestald of goederen die kwijtraken. De wijze waarop het vervoer plaatsvindt, kan variabel zijn. De verzekering omvat de lading die wordt vervoerd per schip, vliegtuig, vrachtwagen of schip. Daarnaast kan het zijn dat u eenmalig of doorlopend uw goederentransport wilt verzekeren. Tevens dekt deze verzekering de risico’s indien u niet zelf, maar het vervoer van de lading uitbesteedt, maar wel zelf het risico ervoor draagt. Dit kan het geval zijn op moment dat u produceert, importeert of groothandelaar bent. Onze verzekeringsadviseurs wijzen u graag de weg over de goederentransportverzekering.

Kunnen we u helpen?

Bel, app, mail of chat met ons.

telefoon
Bel naar: 076-5021087
e-mail
Mail naar: info@luyten.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10518932
chat
Chat niet beschikbaar
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Eerlijk en persoonlijk advies

Omdat een transportverzekering altijd maatwerk is, raden we u aan om de dekking die u wenst voor uw bedrijfsgoederen door te nemen met een verzekeringsadviseur. Onze verzekeringsadviseur geeft u een onafhankelijk en betrouwbaar advies over dekkingen en verzekeringsvoorwaarden. Neem vrijblijvend contact op met ons voor een onafhankelijk advies over uw zakelijke transportverzekeringen.

Contact

Dekking goederentransportverzekering

De goederentransportverzekering heeft meestal een allriskdekking. Dit houdt in dat schade aan goederen aangebracht door onder andere beschadiging, bederf, diefstal, vermissing wordt gedekt. Kosten voor opruiming, schade aan hulpmaterialen en bergings- en vernietigingskosten worden ook door de goederentransportverzekering vergoedt. Het is mogelijk om de goederentransportverzekering nog verder uit te breiden bijvoorbeeld voor een evenementendekking of stakingsrisico. Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met een van onze verzekeringsadviseurs.

Team Zakelijk

Jack Vos
Mede-eigenaar

Jeroen van der Kooij
Assurantieadviseur

William Boelens
Assurantieadviseur

Vivian Rombouts
Binnendienstmedewerkster

Ellen Koeken-Neijs
Binnendienstmedewerkster

Fleur Mensink-Slavenburg
Binnendienstmedewerkster

Reviews

De ongezouten mening van onze klanten! Wat vindt u van onze dienstverlening? Wij staan open voor elk klein of groot verbeterpunt op allerlei gebieden als service, onafhankelijk advies, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Schijf ook een review en help ons en andere met hun keuze.

Gemiddelde beoordeling
4,5 reviews 2 reviews

Reviews
Luyten Adviesgroep
Trivium 50, 4873 LP, Etten-Leur
Tel.: 076-5021087 E-mail: info@luyten.nl


Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 tot 17:30 uur
Vr: 8:30 tot 17:00 uur