Annuleringsverzekering

Je moet je vakantie annuleren: wat balen! Maar soms kan het helaas niet anders. Bijvoorbeeld bij ziekte of overlijden in je familie, als je onverwachts werkloos bent geworden of je vakantieverblijf beschadigd is door een hevige storm. Je kunt annuleren voor je vertrekt maar ook tijdens je vakantie. Dan is het fijn als je de resterende reissom vergoed krijgt. Gelukkig heb je een annuleringsverzekering afgesloten. Hoeveel je terugkrijgt hangt af van het aantal ongebruikte reisdagen en de dekking die je kiest. Bij Luyten in Etten-Leur sluit je de best passende annuleringsverzekering af.

Eerlijk en persoonlijk advies

Zorgeloos op reis. Daar hoort ook een goede annuleringsverzekering bij! Want je wilt je niet druk hoeven maken over kosten bij een plotseling annulering. Welke annuleringsverzekering het beste bij jouw reiswensen past hangt af van de reissom en de te verzekeren zaken. Onze verzekeringsadviseurs op kantoor in Etten-Leur denken graag met je mee.

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Soorten annuleringsverzekeringen

Kortlopende annuleringsverzekering

Net als bij een reisverzekering kun je kiezen voor een doorlopende en een kortlopende annuleringsverzekering. Kies je voor een kortlopende annuleringsverzekering? Dan moet je voor je vakantie, stedentrip of weekendje weg telkens opnieuw de annuleringsverzekering los afsluiten. Dat kan ook in combinatie met je reisverzekering. Meer informatie over een annuleringsverzekering afsluiten in Etten-Leur? Bel ons!

Doorlopende annuleringsverzekering

Ben je wat vaker op reis? Dan kun je ook kiezen voor een doorlopende annuleringsverzekering. Alle vakanties, weekendjes weg en midweken zijn zo gedekt wanneer je onverwachts je reis moet annuleren. Het hele jaar door. En niet onbelangrijk: een doorlopende annuleringsverdeling is vaak voordeliger. Je regelt je doorlopende annuleringsverzekering in Etten-Leur snel en makkelijk bij Luyten.

Kies de dekking die bij je past

Bij Luyten kun je voor je annuleringsverzekering kiezen uit verschillende dekkingen: een standaarddekking en een uitgebreide allriskdekking. Bij de laatste zijn je annulering, ongebruikte reisdagen en een eerdere terugkomst meeverzekerd. Meer weten? Kom langs bij een van onze adviseurs op ons kantoor in Etten-Leur. Ze vertellen je graag meer over de dekking en voorwaarden.

Annuleringsverzekering afsluiten

Je hebt je vakantie geboekt en geen annuleringsverzekering afgesloten. Het kan zijn dat je je nog bedenkt. Een annuleringsverzekering bijboeken kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Zo kun je alsnog zorgeloos op vakantie. Vragen? Maak een afspraak met een van onze assurantieadviseurs. Zij vertellen je alles over de dekkingen en voorwaarden van de annuleringsverzekering.