Luyten logo icon Luyten logo

Annuleringsverzekering

Je kijkt er al maanden naar uit: die heerlijke zonvakantie, die unieke rondreis door Azië of dat gezellige weekendje weg met vrienden. Helaas kan het soms gebeuren dat je je reis vanwege onvoorziene omstandigheden moet annuleren. Bijvoorbeeld door ziekte of overlijden in je familie, een onverwachte werkloosheid of schade aan je vakantieverblijf door een hevige storm.

We staan je bij in deze lastige periode en zorgen er samen voor dat je geen zorgen hoeft te hebben over de reiskosten. Een annuleringsverzekering biedt bescherming. Wij hebben aandacht voor de best passende annuleringsverzekering, jij hebt aandacht voor jouw persoonlijke omstandigheden.

Aandacht voor jouw annulering

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Eerlijk en persoonlijk advies

Samen kijken we naar jouw wensen en reisplannen voor de best passende annuleringsverzekering. We geven altijd eerlijk en persoonlijk advies, want daar heb jij uiteindelijk het meeste aan. Bij een plotselinge annulering wil je niet voor onvoorziene kosten komen te staan. Welke annuleringsverzekering het beste past bij jouw reiswensen hangt mede af van de reissom en de te verzekeren zaken. Onze verzekeringsadviseurs denken graag met je mee.

Soorten annuleringsverzekeringen

Bij Luyten kun je kiezen uit twee soorten annuleringsverzekeringen: een kortlopende en een doorlopende annuleringsverzekering. Kies je voor een kortlopende annuleringsverzekering, dan sluit je deze telkens opnieuw af voor elke vakantie, stedentrip of weekendje weg. Het is ook mogelijk om deze in combinatie met je reisverzekering af te sluiten. Ga je vaker op reis? Dan is een doorlopende annuleringsverzekering vaak voordeliger en heb je het hele jaar door dekking voor al je vakanties, weekendjes weg en midweken eropuit. Bij Luyten regel je je doorlopende annuleringsverzekering snel en makkelijk.

Kies de dekking die bij je past

Bij Luyten kun je voor je annuleringsverzekering kiezen uit verschillende dekkingen: een standaarddekking en een uitgebreide allriskdekking. Bij de laatste zijn je annulering, ongebruikte reisdagen en een eerdere terugkomst meeverzekerd. Meer weten? Kom langs bij een van onze adviseurs op ons kantoor in Etten-Leur. Ze vertellen je graag meer over de dekking en voorwaarden.

Zorgeloos op vakantie

Je hebt je vakantie geboekt en geen annuleringsverzekering afgesloten. Het kan zijn dat je je nog bedenkt. Een annuleringsverzekering bijboeken kan tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek. Zo kun je alsnog zorgeloos op vakantie. Vragen? Maak een afspraak met een van onze assurantieadviseurs. Zij vertellen je alles over de dekkingen en voorwaarden van de annuleringsverzekering.

Annuleringsverzekering afsluiten

Als je nog geen annuleringsverzekering hebt afgesloten en je wilt dit alsnog doen, dan is het mogelijk om tot uiterlijk 14 dagen voor vertrek een annuleringsverzekering bij te boeken. Zo kun je alsnog zorgeloos op vakantie gaan en ben je beschermd tegen eventuele kosten bij een annulering.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs