“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Annuleringsverzekering

Annuleren van een reis is iets wat je liever niet doet. Soms zijn er echter omstandigheden zoals ziekte, overlijden, onverwachte werkloosheid, het niet kunnen verkrijgen van een vaccinatie of ernstige schade aan uw vakantieverblijf waardoor een vakantie niet kan doorgaan. Een annulering kan plaatsvinden voordat u vertrokken bent of tijdens uw verblijf. In zo’n geval is het fijn om de kosten van de (resterende) reissom vergoed te krijgen. Deze hangt samen met het aantal ongebruikte reisdagen en de dekking die u kiest.

Eerlijk en persoonlijk advies

Vanzelfsprekend wilt u een zorgeloze vakantie. Wanneer u deze om wat voor reden dan ook onverhoopt moet afbreken, wilt u wel goed verzekerd zijn. Onze adviseurs zullen met u uw reiswensen doornemen en afhankelijk van de reissom en de te verzekeren zaken, uw adviseren over welke annuleringsverzekering het best voor u geschikt is.

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw annuleringsverzekering.

Verzekeringskaart annuleringsverzekering

Polisvoorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

Soorten annuleringsverzekeringen

Kortlopende annuleringsverzekering

Net als bij het afsluiten van een reisverzekering heeft u de keuze uit een doorlopende en een kortlopende annuleringsverzekering. In het geval van een kortlopende annuleringsverzekering is het noodzakelijk om voor een reis, stedentrip of een weekend waarin u erop uit gaat de annuleringverzekering af te sluiten. Deze verzekering is los af te sluiten of in combinatie met uw reisverzekering.

doorlopende annuleringsverzekering

Een andere mogelijkheid is dat u een doorlopende reisverzekering afsluit. Deze is van toepassing op alle vakanties, midweken en weekendjes weg die u gaat. Met een doorlopende annuleringsverzekering bent u ervan verzekerd dat u het hele jaar gedekt bent wanneer u door onvoorziene gebeurtenissen uw reis moet beëindigen of vooraf moet annuleren. Vaak bent u met een doorlopende annuleringsverzekering voordeliger uit dan met een losse annuleringsverzekering.

Kies de dekking die u het beste past

Bij ons kunt u een annuleringsverzekering in twee varianten afsluiten. Een annuleringsverzekering met een standaarddekking of met een allriskdekking. Uw annulering, ongebruikte reisdagen (ook bij ziekenhuisopname) en uw eerdere terugkeer zijn meeverzekerd. Onze medewerkers lichten graag de dekking en voorwaarden toe. Neem daarvoor contact op met de assistentes of adviseurs of loop even binnen bij ons op kantoor.

Annuleringsverzekering afsluiten

Normaliter dient u tegelijkertijd dat u uw vakantie boekt een annuleringsverzekering af te sluiten. Echter kan het zijn dat u dit nadat u uw vakantie heeft geboekt alsnog wilt doen. Sluit dan de annuleringsverzekering minimaal 14 dagen voordat u vertrekt af. Op die manier zorgt u ervoor dat ook deze vakantie is gedekt. Onze assurantieadviseurs zorgen ervoor dat u van A tot Z bent voorgelicht met betrekking tot de dekkingen en voorwaarden van de annuleringsverzekering. Plan een afspraak met ons in voor het beste advies.