Luyten logo icon Luyten logo

Financiële planning bij Luyten

Financiële rust waar goed over na gedacht is, vinden wij belangrijk.

Er zijn momenten in je leven waarop er financieel veel verandert. Als je verhuist, kinderen krijgt, of met pensioen gaat. Maar ook minder leuke veranderingen, zoals bij een overlijden of wanneer je door een ongeval niet volledig kunt blijven werken. Dit zijn gebeurtenissen die gepland en ongepland voorkomen. Veel keuzes die je nu maakt hebben gevolgen voor jouw financiële situatie in de toekomst. Bij Luyten kijken we verder dan alleen jouw vraagstuk op dat moment. Een waardevolle blik in de toekomst.

Met financiële planning maken we de inkomsten en uitgaven inzichtelijk, nu en later. Welke voorzieningen zijn er in Nederland? En welke zaken moet je echt zelf regelen? We bepalen welke risico’s er zijn en hoe we hier mee om gaan.

Op tijd beginnen

Om financiële rust te bewaren is het verstandig om op tijd te beginnen. Financiële doelstellingen behaal je meestal niet in een paar jaar. Wil je bijvoorbeeld eerder stoppen met werken? Of ben je zelf verantwoordelijk voor je pensioen Wat kunnen wij voor uw pensioen betekenen?? Dan zul je op tijd moeten kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wij zijn graag op de hoogte van wat er bij jou speelt. Zo kunnen we je bij alle financiële vragen helpen. Of het nu gaat om de aankoop van een nieuwe woning of het starten van een eigen zaak. Met regelmaat kijken we of je op de goede weg bent en sturen we bij waar dat nodig is. Met alle financiële vragen kun je bij ons terecht. Kan één van onze adviseurs je niet helpen?  Dan helpen we je op de goede weg.

Arbeidsongeschiktheid Het risico van langdurige ziekte of een ongeluk is er voor iedereen. Maar voor…

Neem contact op met een van onze adviseurs!

Stel een vraag
[hf_form slug="contact-form-overlay"]