Zakelijk

Zakelijk

Het werk gaat maar door. Je groeit als bedrijf en als mens. Bij Luyten heb je een vast aanspreekpunt. Zonder erbij na te denken is alles goed geregeld en dat geeft jou rust. Financiële rust.

Luyten Zakelijk

Bij Luyten richten we ons op de lange termijn, ook in roerige tijden. Problemen lossen zich namelijk niet vanzelf op. En precies daar zijn wij mee bezig. Wat doen de huidige ontwikkelingen met je financiën? Hoe kun je jouw toekomstplannen waarmaken en beschermen? Wij staan naast je en denken met je mee. Of dat nu gaat om verzekeringen, een financiering of de juiste hulp bij een schade. De route naar jouw toekomstdoel is namelijk geen rechte weg.

Luyten Zakelijk

Financiële rust

Het werk gaat maar door en jij gaat vanzelfsprekend mee. Je groeit als bedrijf en als mens. Meestal zit het mee, maar je kan niet alles voorspellen.

Bij Luyten heb je een vast aanspreekpunt. Korte lijnen. Met echte mensen. En zij adviseren ook wel eens buiten de kaders. Zonder erbij na te denken is alles goed geregeld en dat geeft jou financiële rust.

“Het advies betekent dat we ontzorgt worden in dingen waar we niet mee bezig willen zijn. Het is super belangrijk dat het allemaal goed geregeld is.”

Jacobs Elektro Groep

Onze klanten in beeld

Jacobs Elektro Groep Het volledige verhaal
Pensioenadvies bij Luyten Financiële rust en veiligheid van een oudedag waar goed over na is gedach…
Schadeverzekeringen Verzeker bij ons uw onderneming en uw medewerkers met goede zakelijke schadeverz…
Inkomensverzekeringen Onafhankelijk advies, persoonlijke service, betrokken specialisten. U vindt he…

Hoe helpen we jou?

Wij komen langs. Samen lopen we door jouw bedrijf, we luisteren naar je verhaal en de vragen die je hebt. Wij leggen je uit wat belangrijk is en waar we op moeten letten. We brengen de risico’s in beeld. Welke risico’s kun je dragen? Welke niet? En hoe lossen we dit op? Wij vergelijken de verschillende mogelijkheden en geven een persoonlijk advies. De aanvraag en eventuele opzeggingen van de verzekeringen regelen wij van a tot z. Gemak dient de mens.

Wij zijn graag op de hoogte van wat er bij jou speelt. Periodiek kijken lopen we samen de situatie door. Wij adviseren je over de nodige aanpassingen en mogelijkheden.

Ook een verzekering heeft periodiek onderhoud nodig, zodat je bij schade niet voor een verrassing komt te staan. Daarom zijn wij graag op de hoogte van wat er bij jou speelt. Periodiek lopen we samen het verzekeringspakket en de risico’s door. Wij adviseren je over de nodige aanpassingen en mogelijkheden. Wij staan voor je klaar. Bij kleine vragen, maar ook in lastige situaties. Met alle financiële vragen kun je bij ons terecht. Kan één van onze adviseurs je niet helpen?  Dan helpen we je op de goede weg.

Luyten afbeelding

Team Zakelijk

Onafhankelijk advies, persoonlijke service en betrokken specialisten. Dat is Luyten Adviesgroep. Onze belangrijkste waarde is klanttevredenheid en dat kunnen we alleen bereiken met bevelogen medewerkers. Ons team van adviseurs zoekt de verzekeringen, hypotheken en pensioenregelingen die het beste passen bij de persoonlijke situatie van de klant.

Stel een vraag
Contact met Luyten
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.