Verzekeringsadvies bij Luyten

Verzekeringen zijn van oorsprong de basis van Luyten en daar weten we dan ook alles van. Toch vinden onze klanten dat niet het eens het belangrijkste. Het gaat om de aandacht.

Nederland telt meer dan 850.000 bedrijven. Geen enkele daarvan is hetzelfde. Dat vraagt om maatwerk. Bedrijven zijn continu in beweging en krijgen met veel uitdagingen te maken. Geen eenvoudige opgave in een verzekeringsmarkt waar de aanbieders steeds vaker standaard oplossingen aanbieden. Of het nu gaat om een  eenmansbedrijf of een groot transportbedrijf met personeel, wij helpen je graag en deskundig.

Samen brengen we de risico’s in beeld. Welke risico’s kun je dragen? Welke niet? En hoe lossen we dit op? Naast uitgebreide verzekeringskennis zijn wij ook op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en financiële vraagstukken. Voor bedrijven of branches in het algemeen, maar ook voor jouw bedrijf specifiek.

Hoe helpen we jou?

Wij komen langs. Samen lopen we door jouw bedrijf, we luisteren naar je verhaal en de vragen die je hebt. Wij leggen je uit wat belangrijk is en waar we op moeten letten. We brengen de risico’s in beeld. Welke risico’s kun je dragen? Welke niet? En hoe lossen we dit op? Wij vergelijken de verschillende mogelijkheden en geven een persoonlijk advies. De aanvraag en eventuele opzeggingen van de verzekeringen regelen wij van a tot z. Gemak dient de mens.

Wij zijn graag op de hoogte van wat er bij jou speelt. Periodiek kijken lopen we samen de situatie door. Wij adviseren je over de nodige aanpassingen en mogelijkheden.

Ook een verzekering heeft periodiek onderhoud nodig, zodat je bij schade niet voor een verrassing komt te staan. Daarom zijn wij graag op de hoogte van wat er bij jou speelt. Periodiek lopen we samen het verzekeringspakket en de risico’s door. Wij adviseren je over de nodige aanpassingen en mogelijkheden. Wij staan voor je klaar. Bij kleine vragen, maar ook in lastige situaties. Met alle financiële vragen kun je bij ons terecht. Kan één van onze adviseurs je niet helpen?  Dan helpen we je op de goede weg.

Hoe gaan wij om met schade?
Pas bij een schade ervaar je de kwaliteit van het advies. Ook dan staat jouw adviseur voor je klaar. Je kunt dan rekenen op de deskundige en betrouwbare service van Luyten. Dat is wat we graag doen: direct helpen als dat nodig is.

Schade, wat nu?

Bij schade kun je ons altijd bereiken. Onze adviseurs zijn tijdens kantooruren beschikbaar, maar kun je bij nood ook buiten kantooruren bellen. Een schade brengt veel onzekerheid met zich mee. Dan is het goed om te weten dat de adviseurs van Luyten op dat gebied ervaren en deskundig zijn. Een gerust gevoel. Jouw adviseur staat je bij in het schadeproces en helpt stap voor stap om de schade op te lossen. Wij komen bij je langs, bekijken de schade en vullen samen de nodige formulieren in.

Zo weet je vaak nog voordat het naar de verzekeraar gaat, wat je kunt verwachten. Wij regelen de schade Direct schade melden? voor je en hebben contact met de verzekeraar. Zo zijn wij er ook als de expert langs komt. Dat is waar het ons nog steeds om draait: direct helpen als dat nodig is.

Noodnummer
Direct schademelden
Preventietips

Pensioenadvies bij Luyten Financiële rust en veiligheid van een oudedag waar goed over na is gedach…
Schadeverzekeringen Verzeker bij ons uw onderneming en uw medewerkers met goede zakelijke schadeverz…
Inkomensverzekeringen Onafhankelijk advies, persoonlijke service, betrokken specialisten. U vindt he…

Team Zakelijk