Luyten logo icon Luyten logo

Caroline Jongenelis

Binnendienstmedewerker

We stellen je voor aan Caroline, zij is binnendienstmedewerker bij Luyten en assisteert onze assurantieadviseurs. Ze woont nu alweer bijna 40 jaar in Etten-Leur, oorspronkelijk komt ze uit Breda. Het fijne aan wonen in Etten-Leur is dat ze met de fiets naar het werk kan. Caroline is niet alleen moeder van een volwassen zoon en dochter, ze is ook oma. Met een vaste oppasdag in de week ziet ze haar kleinkinderen gelukkig regelmatig.

Mail Caroline

Over Caroline

Voordat ze bij Luyten terecht kwam werkte ze bij een assurantiekantoor in Breda. Dat is alweer een tijd geleden, aangezien ze 21 jaar bij Luyten in dienst is. Het contact met klanten vindt ze ontzettend leuk. Mensen helpen en ontzorgen. Ze richt zich voornamelijk op de particuliere afdeling.

"We hebben leuk onderling contact op de werkvloer. Collega’s voelen als vrienden."

Caroline Jongenelis

Caroline is gespecialiseerd in:

Een leven lang financiële rust. Dat krijg je als je weet waar je staat en wat je nodig hebt voor de…

Even niet aan het werk?

Caroline bevindt zich graag op de golfbaan. Niet alleen in Nederland, want ze gaat ook graag op reis. Of een heerlijk weekendje weg, daar kan ze ook van genieten.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Daar heeft ze een duidelijk antwoord op: “Leuke dingen die we meemaken, lief en leed delen met elkaar. Je kunt altijd je verhaal bij iemand kwijt.”