• Luyten voordeelpakket
  • Verzekeringsadvies bij Luyten
  • Schade, wat nu?
  • Preventietips

Verzekeringsadvies bij Luyten

Verzekeringen zijn van oorsprong de basis van Luyten en daar weten we dan ook alles van. Toch vinden onze klanten dat niet het eens het belangrijkste. Het gaat om de aandacht.

Wij geven graag persoonlijk advies. Het verzekeren van jouw privé situatie is maatwerk.
Wij kijken samen naar jouw situatie. Voor niemand zijn de risico’s hetzelfde. Welke verzekeringen heb je echt nodig en wat zijn jouw wensen hierin?

Wij kiezen uit een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Hiermee zorgen wij voor de best passende verzekering voor je gezin, je huis, voor je auto en alle andere zaken die belangrijk voor je zijn.

Hoe helpen we jou?

Wij komen langs. Samen brengen wij jouw persoonlijke situatie in beeld en geven aan welke risico’s belangrijk zijn en waar we in het bijzonder op moeten letten. Wij vergelijken de verschillende mogelijkheden en geven een persoonlijk advies. De aanvraag en eventuele opzeggingen van de verzekeringen regelen wij van a tot z. Gemak dient de mens.

Ook een verzekering heeft periodiek onderhoud nodig, zodat je bij schade niet voor een verrassing komt te staan. Daarom zijn wij graag op de hoogte van wat er bij jou speelt. Periodiek lopen we samen het verzekeringspakket en de risico’s door. Wij adviseren je over de nodige aanpassingen en mogelijkheden. Wij staan voor je klaar. Bij kleine vragen, maar ook in lastige situaties. Met alle financiële vragen kun je bij ons terecht. Kan één van onze adviseurs je niet helpen?  Dan helpen we je op de goede weg.

Hoe gaan wij om met schade? Pas bij een schade ervaar je de kwaliteit van het advies. Ook dan staat jouw adviseur voor je klaar. Je kunt dan rekenen op de deskundige en betrouwbare service van Luyten.

Dat is wat we graag doen: direct helpen als dat nodig is.

Wil jij eens kennis maken? Neem gerust contact met ons op

Luyten voordeelpakket

Speciaal voor onze klanten hebben wij het Luyten voordeelpakket. Dit pakket met verzekeringen voor het gezin is door ons samengesteld. Zo kunnen wij voor onze klanten zorgen voor goede voorwaarden tegen een goede premie, zonder verrassingen.

Binnen het pakket profiteer je van pakketkorting en het gemak van één pakketpolis. Zo zijn alle verzekeringen op één polisblad in te zien en wordt de premie in één bedrag gefactureerd. De lijntjes zijn kort, hierdoor kunnen wij de verzekeringen, aanpassingen en schades goed en snel voor u regelen.

Het verzekeringspakket is gemakkelijk in te zien via mijnluyten.nl. Ook kunt u hier de meeste recente polis en overige documenten zoals de groene kaart downloaden.

Bent u op zoek naar meer informatie over het Luyten voordeelpakket? Neem dan een kijkje op Bekijk het Luyten voordeelpakket.

Luyten voordeelpakket Speciaal voor onze klanten hebben wij het Luyten voordeelpakket. Dit pakket me…
Schade wat nu? Bij schade kun je ons altijd bereiken. Onze adviseurs zijn tijdens kantooruren beschi…
Preventietips Niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. Hevige windstoten, zware onweersbu…
"Direct helpen als dat nodig, dat is waar het om draait"

De verzekeringsadviseurs die achter je staan

Wat nog meer interessant is voor jou:

Stel een vraag
Contact met Luyten
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.