Brommerverzekering

Je bent de trotse eigenaar van jouw brommer of scooter. Wist je dat het wettelijk verplicht is om die WA te verzekeren vanaf op het moment dat je hem op jouw naam zet? Het maakt daarbij niet uit of het gaat over een tweedehands brommer of splinternieuwe scooter. En het moet ook als hij in de garage of schuur staat. Er is maar één uitzondering: wanneer je de brommer laat schorsen. Dat doe je bijvoorbeeld als je je brommerrijbewijs nog niet hebt of als je je brommer gaat opknappen. Je mag dan niet met de brommer of scooter rijden. In alle andere gevallen moet je de WA-verzekering dus afsluiten. Maar welke past bij jou.

Eerlijk en persoonlijk advies

Benieuwd welke verschillende brommerverzekeringen er allemaal zijn? En welke het beste bij jou past? Wij vergelijken ze graag voor je op prijs en dekking. Aan de hand daarvan geven we je een advies op maat. Een hagelnieuwe scooter vraagt tenslotte om een andere verzekering dan een oldtimer. Bij Luyten in Etten-Leur weet je zeker dat je de beste brommerverzekering voor jouw voertuig afsluit.

Aanvullende verzekering bij brommerverzekering

Ook bij een brommerzekering kun je kiezen voor aanvullende verzekeringen. Denk bijvoorbeeld aan een ongevallen- of schadeverzekering voor opzittenden en een verhaalrechtsbijstand verzekering. Meer weten? Vraag het onze adviseurs in Etten-Leur.

Team Particulier