“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Brommerverzekering

U bent wettelijk verplicht om uw brommer of scooter te verzekeren. Of het nu een tweedehands brommer is of een splinternieuwe Vespa. Ook als u de brommer, scooter of snorfiets in de garage of schuur staat. Op moment dat u een brommer op uw naam zet, bent u verplicht deze te verzekeren. Enige uitzondering hierop bestaat wanneer u uw brommer of scooter laat schorsen, omdat u het brommerrijbewijs nog niet hebt of omdat u uw brommer wilt opknappen. U mag echter niet op dit voertuig rijden. In alle andere gevallen dient u een WA-verzekering voor uw scooter of brommer af te sluiten.

Eerlijk en persoonlijk advies

Zelf doen of uitbesteden? Aan u de keuze wat betreft het vergelijken en afsluiten van uw bromfietsverzekering. Wij ontzorgen u door voor u verzekeringen te vergelijken op prijs en dekking en geeft u oprecht en gericht advies welke verzekering het beste bij uw brommer of scooter past. Een hagelnieuwe scooter vraagt tenslotte om een andere verzekering dan een tweedehands brommer of een oldtimer brommer.

Wij nemen graag de tijd om de brommerverzekering voor u te vinden die het best bij u past. Door alle mogelijkheden naast elkaar te leggen zijn wij in staat tot het geven van een deskundig, eerlijk en persoonlijk advies waar u op kunt vertrouwen. Zo sluit u de beste brommerverzekering af.

Aanvullende verzekering bij brommerverzekering

U kunt uw brommer nog aanvullend verzekeren. Zo kunt u een ongevallenverzekering voor opzittenden, een schadeverzekering voor opzittenden en een verzekering voor verhaalrechtsbijstand afsluiten.

 

Brommerverzekering afsluiten

Bij ons sluit u snel en eenvoudig uw brommerverzekering af. Tevens staan onze adviseurs u bij met persoonlijk advies en zorgen wij ervoor dat u snel en veilig de weg op kunt met uw brommer, scooter of snorfiets.

Team Particulier

Caroline Jongenelis
Binnendienstmedewerker
Marian Jochems
Binnendienstmedewerker
Patrick Maris
Assurantieadviseur