Luyten logo icon Luyten logo

Brommerverzekering

Je koestert je brommer of scooter. Maar wist je dat wettelijke verplichtingen niet stoppen bij het bezit ervan? Zodra je jouw tweewieler op naam zet, moet je deze verzekeren met een WA-verzekering, ongeacht of het een tweedehands brommer of een fonkelnieuwe scooter betreft. Zelfs als hij in de schuur of garage staat, geldt deze verplichting. Er is slechts één uitzondering: wanneer je de brommer tijdelijk schorst, bijvoorbeeld als je nog geen brommerrijbewijs hebt of als je hem aan het opknappen bent. In dat geval mag je er niet mee de weg op. Voor alle andere gevallen is een WA-verzekering een must. Maar welke is de juiste voor jou? Onze adviseurs geven je advies op maat, passend bij jouw behoeften.

Aandacht voor jouw brommer

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Eerlijk en persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de verschillende brommerverzekeringen die beschikbaar zijn en welke het best bij jouw situatie past? Wij nemen graag de tijd om ze voor je te vergelijken op basis van prijs en dekking. Hieruit volgt een persoonlijk advies op maat, want een gloednieuwe scooter vraagt nu eenmaal om een andere verzekering dan een vintage model. Bij Luyten in Etten-Leur ben je verzekerd van deskundig advies om de ideale brommerverzekering voor jouw tweewieler af te sluiten.

Aanvullende verzekering voor jouw brommer

Bij het afsluiten van een brommerverzekering kun je ook kiezen voor aanvullende dekkingen. Denk bijvoorbeeld aan een ongevallenverzekering voor opzittenden, een verzekering voor schade aan opzittenden en zelfs een verhaalsrechtsbijstandverzekering. Wil je meer informatie hierover? Aarzel niet om onze adviseurs in Etten-Leur om raad te vragen. Bij Luyten beantwoorden we al je vragen en we zorgen ervoor dat je brommer of scooter de beste bescherming krijgt. Jouw brommer verdient niets minder dan het beste!

Advies op maat

Bij Luyten ben je gegarandeerd van advies op maat, passend bij jouw persoonlijke situatie. Met aandacht. Benieuwd wat onze adviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem eens contact op, wij staan voor je klaar

Team Particulier