Luyten logo icon Luyten logo

Patrick Maris

Assurantieadviseur

Patrick is assurantieadviseur bij Luyten. Hij geniet van het stadse leven in Breda, waar hij in een fijn appartement woont. Hij geniet van het leven, drinkt graag een biertje met vrienden en gaat regelmatig uit eten. Sinds 2019 werkt hij bij Luyten. Hij werkt op de buitendienst en is dan ook vaak op pad. Voordat hij als assurantieadviseur aan de slag is gegaan heeft hij zijn afstudeerstage al bij Luyten gelopen, tijdens zijn HBO-studie Bedrijfskunde MER.

Mail Patrick

Over Patrick

Waarom hij is gebleven? Het bedrijf, de sfeer, het team, het lag hem allemaal goed. Dankzij zijn agrarische achtergrond heeft hij kennis van zaken. Arko was voor hem al een bekende. Hij kreeg een mooie kans bij Luyten en die heeft hij met beide handen gegrepen.

"Het helpen van mensen, het bijstaan van de klant. Dat is waar je het voor doet. Echt kunnen helpen, problemen oplossen en mensen ontzorgen."

Patrick Maris

Even niet aan het werk?

Twee keer per week is Patrick in de sportschool te vinden. Hij helpt mee op de boerderij van zijn broer, dit doet hij in de weekenden.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

De actualiteiten, gesprekken over het leven. Patrick hoort graag van zijn collega’s hoe het met ze gaat, en wat ze bezighoudt.