Luyten logo icon Luyten logo

Camperverzekering

Steeds meer mensen genieten van de vrijheid van een camper. Op pad gaan met je eigen huisje, voor een weekend of voor een lange vakantie. Een avontuurlijke reis door Europa of goed vertoeven in Nederland. Je geniet nog meer van deze ultieme vrijheid als je goed voorbereid en zorgeloos op pad kunt gaan.

Samen kijken we naar jouw wensen en wat je nodig hebt om dat te bereiken. Persoonlijk advies voor een camperverzekering op maat. Van een WA verzekering tot all risk, wij hebben aandacht voor wat jij nodig hebt. Geniet extra van je reis met de camper en trek er onbezorgd op uit!

Aandacht voor jouw camper

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Met vertrouwen op reis

Camperreizen brengen risico’s met zich mee. Door goed verzekerd te zijn hoef je je daar geen zorgen over te maken. Bescherm de camper tegen schade door externe factoren, zoals takken, stenen of andere voertuigen. Campers zijn waardevolle bezittingen en kunnen een doelwit zijn voor diefstal. Een camperverzekering kan je beschermen tegen verlies als gevolg van diefstal.  Mocht er iets gebeuren onderweg, dan staan onze specialisten klaar om je te helpen. Voor, tijdens en na de vakantie. Bij vragen, pech onderweg of een noodgeval kun je contact opnemen. We zorgen er samen voor dat het zo snel mogelijk wordt opgelost, zo kun jij weer genieten van een welverdiende vakantie.

Camperverzekering die past bij jou

Het verzekeren van je camper is niet alleen belangrijk om jouw kostbare investering te beschermen, het is ook een verplichting. Met de kennis en deskundigheid van onze verzekeringsadviseurs kun je moeiteloos en snel de ideale camperverzekering vinden. Zowel de premie als de voorwaarden worden op maat afgestemd op jouw specifieke voorkeuren en behoeften. Daarnaast bieden we uitgebreide opties, zoals de mogelijkheid om aanvullende items mee te verzekeren. En in het geval dat je jouw camper onderweg niet kunt gebruiken, kunnen we een alternatief verblijf voor je regelen.

Aandacht voor jouw camper

Wil je meer informatie? Bel dan gerust onze verzekeringsadviseurs voor hulp. Ze helpen je graag om je vakantie met de camper zo onbezorgd mogelijk door te laten gaan. Ook in het buitenland of onderweg. Wij staan voor je klaar.

Team Particulier