“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Camperverzekering

Met uw camper weekendjes weg of een aantal weken op vakantie in binnen- of buitenland. Met uw camper kunt u op ieder moment de vrijheid tegemoet gaan wanneer u er een weekend op uitgaat of op zomervakantie gaat. Natuurlijk wilt u uw vakantieverblijf goed verzekeren. Dat kan via de onze camperverzekering. Of het nu gaat om een nieuwe of tweedehands camper, bij ons heeft u de mogelijkheid die camperverzekering te kiezen die het beste bij u past. Van WA tot Allrisk kunt u uw kampeerauto verzekeren.

Eerlijk en persoonlijk advies

Zelf afsluiten of uitbesteden? Wanneer u voor ons kiest ontzorgen wij u van A tot Z op gebied van assurantiën. Wij nemen graag de tijd om die verzekering voor u te vinden die het best bij u past. Door alle mogelijkheden naast elkaar te leggen zijn wij in staat tot het geven van een deskundig, eerlijk en persoonlijk advies waar u op kunt vertrouwen. Zo sluit u de beste camperverzekering af.

Contact

Soorten camperverzekeringen

Het afsluiten van een WA-verzekering is voor uw camper wettelijk verplicht. Op die manier wordt de schade aan andermans voertuig of spullen vergoed die u hebt veroorzaakt. Om er zeker van te zijn dat uzelf uw passagiers en de camper ook zijn verzekerd, kunt u uw inzittenden voor letsel en de camper voor schade verzekeren. Zo kunt u samen veilig op vakantie!

Camperverzekering afsluiten

Een passende camperverzekering sluit u zonder moeite af met onze hulp. Onze adviseurs vergelijken prijzen en voorwaarden, zodat uw verzekering passend is aan uw wensen. Vanzelfsprekend behoeft een nieuwe camper een andere verzekering dan een tweedehandse kampeerauto. Contact ons om eenvoudig en goed uw kampeerauto te verzekeren.