Luyten logo icon Luyten logo

Motorverzekering

Motorrijden is een mooie, maar niet ongevaarlijke hobby. Of je nu een beginner bent of een ervaren rijder, een goede motorverzekering biedt gemoedsrust en bescherming in geval van een ongeluk. Een goede verzekering is daarom belangrijk: je bent nou eenmaal kwetsbaarder in het verkeer. Met de motorverzekering van Luyten dek je de meeste risico’s af en kun je veilig de weg op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij een van onze verzekeringsadviseurs. Ze beantwoorden graag je vragen en kijken welke motorverzekering het beste bij jou en jouw wensen past.

Aandacht voor jouw motor

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Eerlijk en persoonlijk advies

Als motorbezitter heb je veel opties als het gaat om verzekeren. Dat kan zorgen voor het nodige uitzoekwerk. Maar laat dat maar aan Luyten over. We vergelijken de mogelijkheden en sluiten de beste passende motorverzekering voor je af. Nadat we je een gericht advies hebben gegeven natuurlijk. Want gaat het om een motor, trike of quad? En is ‘ie splinternieuw, tweedehands of is het een oldtimer? Elke motor vraagt om een specifieke verzekering. Benieuwd welke motorverzekering bij jouw motor past? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match!

Motorverzekering afsluiten

Snel en adequaat je motorverzekering afsluiten: dan ben je bij Luyten in Etten-Leur aan het juiste adres. We sluiten de motorverzekering af tegen de voordeligste premie en de beste voorwaarden.

Er zijn verschillende soorten motorverzekeringen. De meest voorkomende verzekeringen zijn WA, beperkt casco en volledig casco. Een WA-verzekering is verplicht en dekt alleen de schade die jij als bestuurder veroorzaakt aan anderen. Beperkt casco en volledig casco bieden meer dekking, bijvoorbeeld bij diefstal, brand of stormschade. Welke verzekering het beste past bij jou is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type motor en het gebruik ervan.

De voorwaarden van een motorverzekering

Daarnaast is het verstandig om goed te kijken naar de voorwaarden van de motorverzekering. Zo kan het zijn dat er speciale voorwaarden gelden als je de motor regelmatig voor woon-werkverkeer gebruikt, of als je de motor deelt met andere bestuurders. Het is daarom belangrijk om goed te informeren bij de verzekeraar over de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw persoonlijke situatie.

Een ander voordeel van het afsluiten van een motorverzekering als particulier is dat je vaak kunt profiteren van verschillende kortingen. Zo kan het zijn dat je korting krijgt als je meerdere voertuigen bij dezelfde verzekeraar onderbrengt, of als je een veiligheidscursus hebt gevolgd. Ook kan het verhogen van het eigen risico leiden tot een lagere premie.

Tot slot is het afsluiten van een motorverzekering als particulier een goede manier om jezelf te beschermen tegen financiële risico’s in geval van een ongeluk. Met een goede motorverzekering hoef je je geen zorgen te maken over de kosten van reparaties of het vergoeden van schade aan anderen. Zo kun je met een gerust hart genieten van je motorritten en ga je onbezorgd de weg op.

Aandacht voor jouw motor

Meer informatie? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Neem eens contact op met onze specialisten! Wij staan voor je klaar.

Team Particulier