Motorverzekering

Motorrijden is een mooie, maar niet ongevaarlijke hobby. Een goede verzekering is daarom belangrijk: je bent nou eenmaal kwetsbaarder in het verkeer. Met de motorverzekering van Luyten dek je de meeste risico’s af en kun je veilig de weg op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij een van onze verzekeringsadviseurs in Etten-Leur. Ze beantwoorden graag je vragen en kijken welke motorverzekering het beste bij jou en jouw wensen past.

Eerlijk en persoonlijk advies

Als motorbezitter heb je veel opties als het gaat om verzekeren. Dat kan zorgen voor het nodige uitzoekwerk. Maar laat dat maar aan Luyten over. We vergelijken de mogelijkheden en sluiten de beste passende motorverzekering voor je af. Nadat we je een gericht advies hebben gegeven natuurlijk. Want gaat het om een motor, trike of quad? En is ‘ie splinternieuw, tweedehands of oldtimer? Elke motor vraagt om een specifieke verzekering. Benieuwd welke motorverzekering bij jouw motor past? Neem contact met ons op!

Contact

Motorverzekering afsluiten

Snel en adequaat je motorverzekering afsluiten: dan ben je bij Luyten in Etten-Leur aan het juiste adres. We sluiten de motorverzekering af tegen de voordeligste premie en de beste voorwaarden.

Team Particulier