Luyten logo icon Luyten logo

Rechtsbijstandverzekering

Wat begint als een onschuldig meningsverschil kan uitgroeien tot een onaangenaam conflict, of het nu gaat om geschillen met je werkgever, je buurman of zelfs binnen de familie. Op zulke momenten is het een geruststellende gedachte dat je kunt rekenen op een rechtsbijstandverzekering. Deze verzekering biedt juridische hulp en advies wanneer je het nodig hebt. Bij Luyten in Etten-Leur bieden we je de mogelijkheid om snel en voordelig zo’n verzekering af te sluiten.

Aandacht voor jouw Rechtsbijstand

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Eerlijk en persoonlijk advies

Wil je ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen? Onze adviseurs geven je inzicht in de mogelijkheden en de best passende oplossing voor jou. Zij staan paraat om je te adviseren over rechtsbijstandsverzekeringen en welke modules het beste bij jou passen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je kunt vertrouwen op rechtshulp en juridisch advies op het moment dat het nodig is.

Soorten rechtsbijstandverzekeringen

Wist je dat een rechtsbijstandverzekering is opgebouwd uit verschillende modules? Dit systeem biedt flexibiliteit, zodat je de verzekering kunt afstemmen op jouw specifieke behoeften. Als je bijvoorbeeld niet langer actief bent op de arbeidsmarkt, is de module ‘Werk & Inkomen’ mogelijk niet relevant voor jou. Onze ervaren adviseurs helpen je graag bij het samenstellen van een rechtsbijstandverzekering op maat.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering kun je kiezen uit verschillende modules (Werk & Inkomen, Familie & Relatie, Wonen, Letsel, Consumenten & Geld en Reizen & Verkeer) om zo de dekking te selecteren die het beste bij jouw situatie past. Wil je precies weten wat deze modules inhouden? Neem gerust contact met ons op!Wij staan voor je klaar.

Team Particulier