Rechtsbijstandverzekering

Wat vaak begint met een meningsverschil kan soms uitlopen tot een vervelend conflict. Met je werkgever, je buurman of zelfs een familielid. Kom je er samen niet uit? Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op een rechtsbijstandverzekering. Die geeft juridische hulp en advies als je het nodig hebt. Bij Luyten in Etten-Leur sluiten we er snel en voordelig een voor je af.

Eerlijk en persoonlijk advies

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is op het gebied van rechtsbijstandverzekeringen? Kom eens langs bij een van onze adviseurs. Ze adviseren je graag over de rechtsbijstandsverzekering met de modules die bij je passen. Zo weet je zeker dat je kunt vertrouwen op rechtshulp en juridisch advies als het nodig is.

Contact

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Soorten rechtsbijstandverzekeringen

Wist je dat een rechtsbijstandsverzekering uit modules bestaat? Handig, want zo kun je hem inrichten naar jouw wens. Werk je bijvoorbeeld niet (meer)? Dan is de module ‘werk & inkomen’ niet nodig. Aan de hand van een cafetariasysteem bepaal je samen met een van onze ervaren adviseurs welke modules voor jou wel handig zijn. Een rechtsbijstandsverzekering op maat dus, gewoon bij ons in Etten-Leur.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Bij een rechtsbijstandsverzekering kies je voor de modules die bij je passen (Werk & Inkomen, Familie & Relatie, Wonen, Letsel, Consumenten & Geld en Reizen & Verkeer). Benieuwd wat ze precies inhouden? Neem gerust contact met ons op!

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs