“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandsverzekering voorziet in juridische hulp en advies bij een conflict. Dit kan een conflict zijn aangaande uw contract met uw werkgever, een geschil met een buurtbewoner zijn of wellicht zelfs ruzie over een erfenis met een familielid. In deze situaties kunt u gebruik maken van een rechtsbijstandverzekering die u juridische bijstand en adviezen geeft.

Eerlijk en persoonlijk advies

Als u voor een geschil komt te staan, wilt u graag goed en snel geholpen worden. Vandaar dat wij u graag vooraf adviseren over de mogelijkheden en inlichten welke modules in rechtsbijstandsverzekeringen voor u het meest geschikt zijn. Op die manier bent u verzekert van adequate rechtshulp en juridisch advies als dat nodig is.

Contact

Soorten rechtsbijstandverzekeringen

Rechtsbijstandverzekeringen kennen veel soorten dekkingen. Vandaar dat u de keuze maakt welke modules u graag wenst. Als u bijvoorbeeld niet (meer) werkzaam bent, is de module “werk & inkomen” voor u niet van toepassing. Aan de hand van een cafetariasysteem bepaalt u in samenwerking met onze ervaren adiviseur welke modules u mogelijk rechtshulp zou wensen in de toekomst. Op deze wijze sluit u een op maat gemaakte rechtsbijstandsverzekering af.

Rechtsbijstandverzekering afsluiten

Een rechtsbijstandverzekering sluit u aan de hand van modules waarvoor u rechtshulp wenst (Werk & Inkomen, Familie & Relatie, Wonen, Letsel, Consument & Geld en Reizen & Verkeer) eenvoudig af. Onze adviseurs kunnen u precies vertellen wat iedere module inhoudt en met u samen bepalen of deze voor u gekoppeld moet worden in de op maat gemaakte rechtsbijstandsverzekering.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs

Mieke Dekkers
Binnendienstmedewerker
Marian Jochems
Binnendienstmedewerker
Caroline Jongenelis
Binnendienstmedewerker