“Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving”

Reisverzekering

Reisverzekeringen zijn er in diverse varianten en met verschillende dekkingen. Wij bieden een kortlopende reisverzekering, een langlopende reisverzekering en een Lang-op-Reis-verzekering. Aanvullende kunnen de verzekeringen worden uitgebreid; dit is afhankelijk van wat u wenst te verzekeren en wat de reisbestemming is.

Eerlijk en persoonlijk advies

Naast de reisverzekering die u kiest en de bijpassende dekkingen daarbij, kunt u zaken aanvullend verzekeren, zodat de verzekering perfect past aan uw persoonlijke situatie. Aanvullende verzekeren is aan te raden wanneer u bijvoorbeeld buiten Europa reist of op wintersport gaat. Met name is dit voor skivakanties is dit aan te raden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra sportuitrusting, ski- en snowboarddekking of een aanvullend dekkingsgebied. Ook kunt u separaat een annuleringsverzekering afsluiten voor het geval u reis onverhoopt niet doorgaat. Wij adviseren en informeren u graag over de mogelijkheden die aansluiten bij uw reisplannen!

Contact

Downloads

Kortlopende reisverzekering

Wanneer u een weekendje, midweek of korte vakantie boekt, is het slim om uw trip te verzekeren. Voordelig en tegen goede voorwaarden kunt u uw reisverzekering bij ons direct afsluiten. U heeft bij het verzekeren van een korte vakantie de keuze uit een basis-, comfort-, en optimaal reisverzekering. Zo bent u goed verzekert als u ziek wordt of een ongeluk krijgt. Of als u vakantieverblijf schade ondervindt, hulp onderweg nodig heeft of uw bagage wordt gestolen.

Doorlopende reisverzekering

Als u vaker op vakantie of op reis gaat, is het zeker het overwegen waard om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Als echte vakantieganger kunt u op reis gaan wanneer u wenst, zonder dat u hoeft na te denken of u op reis wel goed verzekert bent. De doorlopende reisverzekering vergoedt dezelfde zaken als bij een kortlopende reisverzekering. Denk aan persoonlijke hulp, aansprakelijkheid en hulp bij calamiteiten, dekking voor vervoer en verblijf, bagage, personenschade, medische kosten et cetera.

Lang-op-Reis-verzekering

Als u voor uw studie, werk of als wereldreiziger voor lange tijd op pad gaat, is een goede reisverzekering zeker van belang. Op die manier heeft u altijd een hulplijn bij de hand bij noodsituaties. Binnen de Lang-op-Reisverzekering zijn er verschillende soorten dekkingen en kunt u zelf aanvullende mogelijkheden kiezen. Wij adviseren u graag over de best passende verzekering voor uw reis!

Reisverzekering afsluiten

Of u nu een doorlopende reisverzekering, een Lang-op-Reis-verzekering of een korte reisverzekering af wilt sluiten, we nemen graag de tijd om u te informeren over de varianten in de verzekeringen in basis, comfort en optimaal dekkingen. Loop bij ons binnen of bel ons om een afspraak te maken en uw reisverzekering te activeren. Onze medewerkers helpen u graag om uw reis zorgeloos te laten starten.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs

Céline Vugts
Mede-eigenaar
Mieke Dekkers
Binnendienstmedewerker
Marian Jochems
Binnendienstmedewerker