Luyten logo icon Luyten logo

Reisverzekering

Je vakantie komt in zicht, wat een heerlijk vooruitzicht! Je hebt alles geregeld, van de bagage tot het verblijf en eventueel een huurauto. Om zorgeloos op reis te kunnen gaan is het afsluiten van een reisverzekering een stap die je niet wilt vergeten. Wij helpen je bij het uitzoeken van de mogelijkheden en kijken samen naar jouw vakantie en wensen.

Welke variant past het best bij jou en je vakantieplannen? Een kortlopende reisverzekering, langlopende reisverzekering of toch een lang-op-reis-verzekering? De verschillende reisverzekeringen kunnen naar wens worden uitgebreid, zodat je precies de dekking hebt die bij jouw reisplannen past. Wij geven advies op maat met aandacht voor jouw situatie, jij kunt onbezorgd op reis.

Aandacht voor jouw vakantie

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Aanvullende reisverzekering

Soms kan het verstandig zijn om een aanvullende reisverzekering af te sluiten. Bijvoorbeeld als je buiten Europa reist of op wintersport gaat. Zo kun je een dekking krijgen voor extra sportuitrusting, ski- en snowboard dekking of een uitgebreider dekkingsgebied. Op die manier kun je jouw reisverzekering perfect afstemmen op jouw specifieke behoeften. Daarnaast kun je ook apart een annuleringsverzekering Ontdek onze annuleringsverzekering afsluiten voor het geval je reis onverwacht niet doorgaat. Onze adviseurs in Etten-Leur voorzien je graag van meer informatie over de mogelijkheden van een aanvullende reisverzekering.

Kortlopende reisverzekering

Of je nu een weekendje weg gaat, een midweek er tussenuit knijpt of een korte vakantie plant, het is altijd verstandig om je tripje te verzekeren. Er kan namelijk altijd iets onverwachts gebeuren. Misschien word je ziek, heb je hulp onderweg nodig hebt of wordt je bagage gestolen. Bij Luyten kun je kiezen uit een basis-, comfort- of optimaal reisverzekering om ervoor te zorgen dat je goed verzekerd bent, met goede voorwaarden en tegen een voordelige prijs.

Doorlopende reisverzekering

Als je regelmatig op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering het overwegen waard. Met een doorlopende reisverzekering hoef je je geen zorgen meer te maken over je verzekering elke keer dat je op vakantie gaat. Deze verzekering biedt onder andere dekking voor persoonlijke hulp, aansprakelijkheid en bij calamiteiten, vervoer en verblijf, bagage, personenschade, medische kosten en nog veel meer. Benieuwd of dit iets voor jou is? We geven je graag advies over de mogelijkheden.

Lang-op-reis verzekering

Ga je voor langere tijd naar het buitenland voor een studie, werk of als wereldreiziger? Dan is de Lang-op-Reis-verzekering iets voor jou. Met deze verzekering heb je altijd een hulplijn bij de hand in geval van nood. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen en je hebt de mogelijkheid om aanvullende opties toe te voegen. Onze adviseurs helpen je graag met passend advies en zorgen ervoor dat de verzekering snel en gemakkelijk wordt afgesloten.

Reisverzekering afsluiten

Wat voor reisverzekering je ook nodig hebt, wij staan voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Kom langs op ons kantoor in Etten-Leur of neem telefonisch contact met ons op voor het maken van een afspraak. Samen zorgen we ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van je reis!

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs