Reisverzekering

Een heerlijk vooruitzicht! Je vakantie is geboekt. Naast het regelen van je bagage, huurauto en appartement is het belangrijk om een reisverzekering af te sluiten. Wij bieden verschillende varianten aan: een kortlopende reisverzekering, langlopende reisverzekering en een lang-op-reis-verzekering. En ze kunnen ook nog naar wens worden uitgebreid. Zo weet je zeker dat je zorgeloos op reis kunt.

Eerlijk en persoonlijk advies

Wanneer kies je voor een aanvullende reisverzekering? Als je buiten Europa reist bijvoorbeeld, of op wintersport gaat. Zo heb je een dekking voor extra sportuitrusting, ski- en snowboarddekking of een aanvullend dekkingsgebied. Zo pas je jouw reisverzekering perfect aan op jouw reisplannen. Ook kun je apart een annuleringsverzekering afsluiten voor als je reist onverwacht niet doorgaat. Onze adviseurs in Etten-Leur vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een aanvullende reisverzekering.

Contact

Voorwaarden

De voorwaarden kunt u vinden op:

www.luytenassuradeuren.nl

Kortlopende reisverzekering

Een weekendje weg, midweek of korte vakantie: ook al is het maar kort, toch is het slim om je tripje te verzekeren. Want wat als je ziek wordt, een ongeluk krijgt, hulp onderweg nodig hebt of je bagage gestolen wordt? Een reisverzekering sluit je natuurlijk het liefst af tegen goede voorwaarden en zo voordelig mogelijk. Kies bij Luyten in Etten-Leur uit een basis-, comfort- of optimaal reisverzekering.

Doorlopende reisverzekering

Ga je vaker op vakantie? Overweeg dan een doorlopende reisverzekering. Zo kun je als vakantieliefhebber op vakantie gaan wanneer je wilt zonder na te denken of je wel goed verzekerd bent. Een doorlopende reisverzekering vergoedt onder andere persoonlijke hulp, aansprakelijkheid en hulp bij calamiteiten, dekking voor vervoer en verblijf, bagage, personenschade, medische kosten en meer!

Lang-op-Reis-verzekering

Verlaat je Nederland voor langere tijd voor een studie, werk of als wereldreiziger? Kies dan voor de Lang-op-Reisverzekering. Zo heb je altijd een hulplijn bij de hand in het geval van nood. Je hebt verschillende soorten dekkingen en je kiest zelf de aanvullende mogelijkheden. Kom langs bij onze adviseurs in Etten-Leur voor advies. Ze denken met je mee en sluiten de verzekering snel voor je af.

Reisverzekering afsluiten

Welke reisverzekering je ook kiest: we helpen en adviseren je graag. Loop eens binnen op ons kantoor in Etten-Leur of bel ons voor een afspraak. Dan zorgen we er samen voor dat je zorgeloos van je reis kunt genieten!

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs