Luyten logo icon Luyten logo

Inkomensverzekeringen

Onafhankelijk advies, persoonlijke service, betrokken specialisten. U vindt het bij Luyten. Ons team van adviseurs zoekt voor u de verzekeringen, hypotheken en pensioenregelingen die het beste passen bij uw persoonlijke situatie. Gewoon dichtbij, in de regio Etten-Leur.

Verzekeringen zijn van oorsprong de basis van Luyten en daar weten we dan ook alles van. Toch vinden onze klanten dat niet het eens het belangrijkste. Het gaat om de aandacht.

Nederland telt meer dan 850.000 bedrijven. Geen enkele daarvan is hetzelfde. Dat vraagt om maatwerk. Bedrijven zijn continu in beweging en krijgen met veel uitdagingen te maken. Geen eenvoudige opgave in een verzekeringsmarkt waar de aanbieders steeds vaker standaard oplossingen aanbieden. Of het nu gaat om een  eenmansbedrijf of een groot transportbedrijf met personeel, wij helpen je graag en deskundig.

Samen brengen we de risico’s in beeld. Welke risico’s kun je dragen? Welke niet? En hoe lossen we dit op? Naast uitgebreide verzekeringskennis zijn wij ook op de hoogte van relevante wet- en regelgeving en financiële vraagstukken. Voor bedrijven of branches in het algemeen, maar ook voor jouw bedrijf specifiek.

Arbeidsongeschiktheid Het risico van langdurige ziekte of een ongeluk is er voor iedereen. Maar voor…
Verzuimpakket werkgever Ziekteverzuim in je organisatie: dat wil je het liefst voorkomen. Verzuim zo…

Team Zakelijk

Wat nog meer interessant is voor u:

Stel een vraag
[hf_form slug="contact-form-overlay"]