Luyten logo icon Luyten logo

Verzuimpakket werkgever

Ziekteverzuim in je organisatie: dat wil je het liefst voorkomen. Verzuim zorgt er namelijk voor dat je naast verzuimregelgeving ook te maken krijgt met financiële gevolgen. Je moet het loon van langdurig zieke medewerkers namelijk doorbetalen. Natuurlijk lukt het niet altijd om ziekteverzuim te voorkomen. Maar je kunt wel proberen het verzuim zo kort mogelijk te houden. En je tegelijkertijd zo goed mogelijk verzekeren tegen ziekteverzuim. Bij Luyten in Etten-Leur sluit je niet alleen een uitstekend verzekeringspakket af op het gebied van verzuim, maar je mag ook rekenen op begeleiding en hulp bij de re-integratie van medewerkers.

Eerlijk en persoonlijk advies

Welke verzuimverzekering past het beste bij mij en mijn organisatie? Dekt de verzekering al het werknemersverzuim? Welke aanvullende zaken kan ik op de verzuimverzekering meeverzekeren? Onze verzekeringsadviseur bekijkt samen met jou welke onderdelen van het werkgeversverzuimpakket bij jouw organisatie passen. Hij of zij zorgt dat je de best passende tegemoetkoming krijgt in de kosten van het verzuim. Bovendien zorgen we ervoor dat je als werkgever vanuit de verzekering wordt ondersteunt met advies en hulp op gebied van wet- en regelgeving. Ook krijg je tips voor concrete preventiemaatregelen. Zo weet je zeker dat je medewerkers bij ziekte goed worden begeleid en ze daarna op de juiste manier kunnen re-integreren.

Contact

Dekking werkgeversverzuimpakket

In het verzuimverzekeringspakket zitten de volgende diensten: arbodienstverlening, juridische hulp, re-integratiedienstverlening en verzuimmanagement. Ook krijg je hulp bij het aanvragen van tegemoetkomingen van subsidies en vergoedingen en risico-inventarisatie van de gezondheid en het werkvermogen van je medewerkers. Aanvullend kun je je nog verzekeren tegen de risico’s van ziekteverzuimkosten en voor het in eigen beheer houden voor de re-integratie van je medewerker. Hiervoor kun je je verzekeren als eigenrisicodrager voor de WGA-uitkering.

Team Zakelijk

Stel een vraag
[hf_form slug="contact-form-overlay"]