Verzuimpakket werkgever

Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving

Verzuimpakket werkgever

U wilt het liefst verzuim in uw organisatie voorkomen. Dat is helaas niet altijd mogelijk, maar proberen het verzuim zo kort mogen te houden, is een goed streven. Verzuim zorgt er namelijk voor dat u naast verzuimregelgeving ook rekening moet houden met financiële consequenties. U dient namelijk het loon van (lang) zieke medewerkers door te betalen. Door het afnemen van een verzekeringspakket bij ons op gebied van verzuim, kunt u rekenen op een goede verzuimverzekering en voor alle hulp om re-integratie van medewerkers te bewerkstelligen.

Kunnen we u helpen?

Bel, app, mail of chat met ons.

telefoon
Bel naar: 076-5021087
e-mail
Mail naar: info@luyten.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10518932
chat
Chat niet beschikbaar
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Eerlijk en persoonlijk advies

Samen met u bekijkt een van onze verzekeringsadviseurs welke modules van het werkgeversverzuimpakket voor u gewenst zijn en of u eventueel nog aanvullende zaken wilt meeverzekeren. Hiermee weet u zeker dat uw medewerkers in geval van ziekteverzuim en goed worden begeleid om het verzuim zo kort mogelijk te houden en op de juiste wijze te re-integreren. U als werkgever wordt ondersteunt met advies en hulp op gebied van wet- en regelgeving en u ontvangt concrete preventiemaatregelen. Tevens biedt de werkgeversverzuimverzekering een tegemoetkoming in kosten die samenhangen met verzuim. Onze adviseur zorgt ervoor dat u goed verzekerd bent als u te maken krijgt met ziekteverzuim in uw bedrijf.

Contact

Dekking werkgeversverzuimpakket

Standaard zijn in het werkgeversverzuimpakket de volgende diensten opgenomen: arbodienstverlening, juridische hulp, re-integratiedienstverlening, verzuimmanagement, hulp ten aanzien van tegemoetkomingen aanvragen van subsidies en vergoedingen, risico-inventarisatie van de gezondheid en werkvermogen van uw medewerkers. Aanvullend kunt u zich nog verzekeren tegen de risico’s van ziekteverzuimkosten en voor regie in eigen beheer houden voor de re-integratie van uw medewerker. Hiervoor kunt u zich verzekeren als eigenrisicodrager voor de WGA-uitkering.

Team Zakelijk

Jack Vos
Mede-eigenaar

Jeroen van der Kooij
Assurantieadviseur

William Boelens
Assurantieadviseur

Vivian Rombouts
Binnendienstmedewerkster

Ellen Koeken-Neijs
Binnendienstmedewerkster

Fleur Mensink-Slavenburg
Binnendienstmedewerkster

Reviews

De ongezouten mening van onze klanten! Wat vindt u van onze dienstverlening? Wij staan open voor elk klein of groot verbeterpunt op allerlei gebieden als service, onafhankelijk advies, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Schijf ook een review en help ons en andere met hun keuze.

Gemiddelde beoordeling
4,5 reviews 2 reviews

Reviews
Luyten Adviesgroep
Trivium 50, 4873 LP, Etten-Leur
Tel.: 076-5021087 E-mail: info@luyten.nl


Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 tot 17:30 uur
Vr: 8:30 tot 17:00 uur