Luyten logo icon Luyten logo

Overlijdensrisicoverzekering

In zowel zakelijk als persoonlijk opzicht is het van essentieel belang om goed voorbereid te zijn op wat er gebeurt als het onvermijdelijke gebeurt. Bij Luyten begrijpen we dat het leven vol verrassingen zit en dat het belangrijk is om voorbereid te zijn op alle gebeurtenissen. Daarom staan we aan uw zijde als een begripvolle partner, ervoor zorgend dat er geen onverwachte kosten om de hoek komen kijken in tijden van overlijden.

Zowel voor uw bedrijf als uw gezin kan het verlies van een dierbare een diepgaande impact hebben. Daarom adviseren we u graag over hoe u financiële zekerheid kunt bieden aan degenen die u dierbaar zijn, en tegelijkertijd de continuïteit van uw onderneming kunt waarborgen. Een overlijdensrisicoverzekering kan een belangrijk onderdeel zijn in het realiseren van deze gemoedsrust.

Aandacht voor jouw overlijden

Wij staan voor je klaar

Contact opnemen

Eerlijk en persoonlijk advies

Bij Luyten hechten we waarde aan eerlijk en persoonlijk advies. Het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering is geen alledaagse beslissing, onze toegewijde adviseurs staan klaar om u te begeleiden bij elke stap. Er zijn verschillende mogelijkheden beschikbaar, en we helpen u graag de overlijdensrisicoverzekering te selecteren die het beste past bij uw unieke behoeften. Samen met onze adviseurs kunt u de juiste keuze maken, of u nu kiest voor een eenmalige uitkering in de vorm van vrij besteedbaar kapitaal, een compagnonsverzekering, een sleutelfiguurverzekering, een verzekering voor nabestaandenrente, of voor (gedeeltelijke) aflossing van uw hypotheek. Bovendien zorgen we ervoor dat het verzekerde bedrag aansluit bij uw specifieke situatie.

Flexibiliteit en zekerheid

Een overlijdensrisicoverzekering biedt flexibiliteit en zekerheid, omdat u kunt kiezen wiens leven u wilt verzekeren. U heeft de vrijheid om niet alleen uw eigen leven, maar ook het leven van uw zakenpartner, een andere belangrijke persoon in uw organisatie, of uw levenspartner te verzekeren. Voor diegenen die nog meer zekerheid willen, bestaat zelfs de mogelijkheid om een overlijdensrisicoverzekering voor twee personen af te sluiten. Hierdoor kunt u zowel uw eigen leven als dat van een andere belangrijke persoon verzekeren. In het geval van overlijden ontvangt de overlevende een vergoeding wat resulteert in financiële gemoedsrust voor u en uw nabestaanden, terwijl de continuïteit van uw organisatie behouden blijft.

Overlijdensrisicoverzekering afsluiten

Meer informatie over de mogelijkheden voor een overlijdensrisicoverzekering? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs, we vertellen je graag alles over de mogelijkheden. Wij staan voor je klaar.

Direct contact met onze verzekeringsadviseurs