Luyten logo icon Luyten logo

Céline Vugts

Adviseur

Céline is 32 jaar oud en is een echte Etten-Leurse. Als dochter van Mario Vugts, voormalig eigenaar van Luyten Adviesgroep, voelt ze zich helemaal thuis in de wereld van financieel advies. Na de opleiding HBO Commerciële Economie kwam ze al snel bij Luyten terecht. Eerst als Hypotheekassistente, sinds 2013 als adviseur voor onze particuliere relaties. Ze behaalde verschillende assurantiediploma’s en heeft zich breed georiënteerd in het vak. Ondertussen is ze mede-eigenaar en voelt ze zich nog altijd thuis bij Luyten.

Mail Céline

Over Céline

Wat ze zo leuk vindt aan het werk als adviseur? Het is heel divers. Je krijgt de kans om mensen te helpen bij vraagstukken waar ze zelf niet uitkomen. Mensen echt helpen, dat is waar ze het voor doet. De opluchting van klanten wanneer je de zorgen kunt wegnemen. Dat in combinatie met de gezelligheid op de werkvloer, meer heeft een mens niet nodig.

"De leukste dagen zijn de dagen waarin je veel kunt oplossen en mensen echt blij kunt maken. Dat je ze kunt vertellen wat de mogelijkheden zijn. Het is heel divers. Je bent altijd met de klant bezig."

Céline Vugts

Céline is gespecialiseerd in:

Een leven lang financiële rust. Dat krijg je als je weet waar je staat en wat je nodig hebt voor de…

Even niet aan het werk?

Dan vind je Céline terug in de keuken, al kokende voor familie en vrienden. Tegenwoordig vind je haar ook op de tennisbaan.

Gespreksonderwerp tijdens de pauze?

Gesprekken over thuis! Hoe gaat het met de kinderen, wat maakt iedereen mee… Televisieprogramma’s doen het ook altijd goed, en voor een politieke discussie staat Céline ook altijd open.