Luyten logo icon Luyten logo
Terug naar overzicht

Het advies en de verzekeringen van Luyten gaven me rust in een moeilijke periode

Een rustige steunpilaar, harde werker én levensgenieter. Dat was Frans Coremans. Hij overleed aan een ongeneeslijke ziekte in april 2020. Zijn vrouw Dimphy Coremans kijkt terug op de hulp van Luyten voor en na het overlijden van Frans.

‘Frans was net 59 jaar toen hij overleed’, vertelt Dimphy. ‘Hij was mijn partner, maatje, de vader van onze twee dochters Sanne en Lotte en net opa van kleindochter Fem. “Ik heb alleen op het laatste pech gehad want verder kende mijn leven veel geluk” zei hij en hij benadrukte steeds dat we onze mooie her- inneringen moesten koesteren. Dat doen we, door het verdriet en gemis heen.’

Luyten afbeelding

Dringend advies

De relatie met Luyten begon toen Frans 30 jaar geleden zijn eenmanszaak als metseltegelzetter startte. Dimphy: ‘Luyten gaf ons toen een dringend advies: “denk aan een overlijdensrisicoverzekering voor de toekomst”. Dat hebben we opgevolgd en ook andere verzekeringen sloten we bij Luyten af. Elk jaar kwam Corné van Ginneken langs om ze door te spreken. Dan hadden we het ook altijd over persoonlijke dingen zoals het gezin en de kinderen. Heel prettig. Toen Frans was overleden en er zoveel geregeld moest worden, was het een van mijn eerste ingevingen om Luyten te bellen.’

“'Luyten heeft me geweldig geholpen en dat is zeker geen vanzelfsprekendheid'”

Dimphy Coremans

De beste oplossingen

Dat is meer dan goed uitgepakt, zegt Dimphy. ‘Luyten heeft me geweldig goed geholpen en dat is zeker geen vanzelfsprekendheid. Bij de bank liep ik bijvoorbeeld tegen allerlei muren op, bij Luyten werd ik juist met warmte, met respect en met een luisterend oor ontvangen. Corné was er voor de verzekeringen, Roy Kort voor het financiële en hypotheekadvies. Ze hebben samen goed bekeken wat voor mij de beste oplossingen waren en dat vervolgens op papier gezet. Zo kon ik er rustig over nadenken.’

Goed gevoel

Het leidde uiteindelijk tot een gezonde financiële situatie. ‘Hierdoor kon ik bijvoorbeeld nog wat zaken aan ons huis en schuur doen die ik nog met Frans besproken had en waar hij helaas zelf niet meer aan toe kwam. Ik ben dus heel erg blij dat we jaren geleden het advies van Luyten hebben gevolgd en dat ze me na het overlijden van Frans zo goed hebben geholpen. Ik kan bijna niet omschrijven hoe waardevol dat nu is!’