Afspraak maken

“Dankzij de connectie van pa hebben we ons eerst eigen thuis.”

Eerste huis kopen

Uw woonsituatie op dit moment kan zeer divers zijn: op kamers, inwonend bij uw ouders of wellicht in een huurwoning. Het kopen van een eigen woning speelt door uw hoofd: “is het kopen van een woning voor mij haalbaar”? en “is het kopen van een woning op dit moment gunstig”?

Wij kunnen u bijstaan om op deze vragen een antwoord te geven waarmee u zeker bent van de stap die u wilt maken. Een ding is zeker: het huizenaanbod is groot en de rente is laag waardoor de situatie nu erg gunstig is. Men spreekt wel van een kopersmarkt, waardoor huren soms zelfs minder interessant is. Om op dit ogenblik de stap te nemen om een eerste koopwoning aan te schaffen, is dus zeer reëel.

Eerlijk en persoonlijk advies

Wanneer u een precieze berekening wenst voor een hypotheek voor uw eerste huis kunt u een vrijblijvende afspraak met een maken met een van onze hypotheekadviseurs. Deze berekent voor u de maandelijkse hypotheeklasten en het bedrag aan maximale hypotheek Wat is een hypotheek? dat u kunt krijgen. Hiermee krijgt u duidelijkheid of u de woning kunt gaan kopen. Bij ons bent u verzekerd van een passend hypotheekadvies dat staat als een huis!

Wat komt er kijken bij aankoop van een woning?

De knoop is doorgehakt: u wilt een bepaald huis gaan kopen. Dan is het goed om te weten wat er allemaal om de hoek komt kijken als u deze aankoop gaat doen. Aangezien een woning veel geld kost, zal het een en ander moeten worden gedaan voordat u de sleutel in handen krijgt. U zult in contact komen met de makelaar, een hypotheekadviseur en een notaris. Zaken die op papier geregeld moeten worden, zijn onder andere: een taxatie van de woning, een hypotheekofferte, een koopovereenkomst en een akte van levering. Wij adviseren u graag voor alle zaken op het gebied van de financiën (hypotheek) en de verzekeringen voor uw nieuwe woning.

Starterslening

Als u een hypotheek rond heeft, maar dit niet toereikend is om het huis en eventuele bijkomende lasten te financieren, ontstaat er een financieel gat. Er zijn mogelijkheden om u financieel te ondersteunen zodat u de aankoop van uw eerste woning kunt doen. Deze financiële hulp is specifiek voor starters, een zogenaamde starterslening. Onze hypotheekadviseurs vertellen u graag hoe zo’n starterslening in zijn werk gaat en welke voorwaarden er zijn. Maak een vrijblijvende afspraak om u te laten informeren hoe u een woningbezitter wordt!

Wat is uw maximale hypotheek?

Bent u van plan om een huis Informatie over huizen te gaan kopen? Onze hypotheekadviseurs helpen u graag om te berekenen wat uw, of jullie, maximaal te lenen hypotheekbedrag is. Om dit bedrag te kunnen bepalen zijn verschillende factoren afhankelijk. Bent u in loondienst of misschien zelfstandig ondernemer? Wilt u alleen of samen met uw partner de hypotheek dragen? Zonder antwoord op deze vragen kunnen wij u alleen een globaal hypotheekbedrag geven. Voor het exacte bedrag mag u altijd met ons contact opnemen.

Bereken simpel uw maximale hypotheek

Het hypotheek team dat achter u staat

Roy Kort
Hypotheekadviseur
Hanneke Martens
Hypotheekadviseur
Kelly Buijnsters
Binnendienstmedewerker

Wat nog meer interessant is voor u:

Afspraak maken
Contact met Luyten
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Jeroen van der Kooij Assurantieadviseur