Dankzij de connectie van pa hebben we ons eerste eigen thuis.

Dankzij de connectie van pa hebben we ons eerste eigen thuis.

Eerste hypotheek

  • Eerste huis kopen
  • Persoonlijk advies
  • Starterslening

Je eerste koophuis

Je woont op kamers, bij je ouders of in een huurwoning. En je weet het zeker: je bent toe aan het kopen van je eigen stek. Maar kun je dat wel? En is dit een goede tijd om een huis te kopen?

Met dit soort vragen kun je bij ons terecht. Wij weten precies hoe de huizenmarkt er in de regio Etten-Leur voor staat. En alle hypotheekvormen en -regels kennen we tot in de details. Bovendien krijg je bij ons echt onafhankelijk hypotheekadvies, omdat wij veel aanbieders voor je vergelijken. Ook na het afsluiten van je hypotheek zijn we er voor je. En wil je ook je verzekeringen regelen? Bij ons doe je het snel en eenvoudig, lekker onder één dak.

Eerlijk en persoonlijk advies

Benieuwd wat jij kunt lenen? En wat jouw maandlasten worden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs in Etten-Leur. Ze geven je een eerlijk en persoonlijk advies over jouw eerste hypotheek in de regio Etten-Leur.

Wat komt er kijken bij aankoop van een woning?

De knoop is doorgehakt: je wilt een bepaald huis gaan kopen. Dan is het goed om te weten wat er allemaal om de hoek komt kijken als je deze aankoop gaat doen. Aangezien een woning veel geld kost, zal het een en ander moeten worden gedaan voordat je de sleutel in handen krijgt. je zult in contact komen met de makelaar, een hypotheekadviseur en een notaris. Zaken die op papier geregeld moeten worden, zijn onder andere: een taxatie van de woning, een hypotheekofferte, een koopovereenkomst en een akte van levering. Wij adviseren je graag voor alle zaken op het gebied van de financiën (hypotheek) en de verzekeringen voor jouw nieuwe woning.

Starterslening

Als je een hypotheek rond hebt, maar dit niet toereikend is om het huis en eventuele bijkomende lasten te financieren, ontstaat er een financieel gat. Er zijn mogelijkheden om je financieel te ondersteunen zodat je de aankoop van jouw eerste woning kunt doen. Deze financiële hulp is specifiek voor starters, een zogenaamde starterslening. Onze hypotheekadviseurs vertellen je graag hoe zo’n starterslening in zijn werk gaat en welke voorwaarden er zijn. Maak een vrijblijvende afspraak om je te laten informeren hoe je een woningbezitter wordt!

Luyten afbeelding

Bereken simpel uw maximale hypotheek

Wat is uw maximale hypotheek?

Ben je van plan om een huis te gaan kopen? Onze hypotheekadviseurs helpen je graag om te berekenen wat jouw, of jullie, maximaal te lenen hypotheekbedrag is. Om dit bedrag te kunnen bepalen zijn verschillende factoren afhankelijk. Ben je in loondienst of misschien zelfstandig ondernemer? Wil je alleen of samen met je partner de hypotheek dragen? Zonder antwoord op deze vragen kunnen wij je alleen een globaal hypotheekbedrag geven. Voor het exacte bedrag mag je altijd met ons in contact komen.

Het hypotheek team dat achter u staat

Wat nog meer interessant is voor jou:

Afspraak maken
Contact met Luyten
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Jeroen van der Kooij Assurantieadviseur