Afspraak maken

“Dankzij de connectie van pa hebben we ons eerst eigen thuis.”

Je eerste koophuis

Je woont op kamers, bij je ouders of in een huurwoning. En je weet het zeker: je bent toe aan het kopen van je eigen stek. Maar kun je dat wel? En is dit een goede tijd om een huis te kopen?

Met dit soort vragen kun je bij ons terecht. Wij weten precies hoe de huizenmarkt er in de regio Etten-Leur voor staat. En alle hypotheekvormen en -regels kennen we tot in de details. Bovendien krijg je bij ons echt onafhankelijk hypotheekadvies, omdat wij veel aanbieders voor je vergelijken. Ook na het afsluiten van je hypotheek zijn we er voor je. En wil je ook je verzekeringen regelen? Bij ons doe je het snel en eenvoudig, lekker onder één dak.

Eerlijk en persoonlijk advies

Benieuwd wat jij kunt lenen? En wat jouw maandlasten worden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs in Etten-Leur. Ze geven je een eerlijk en persoonlijk advies over jouw eerste hypotheek in de regio Etten-Leur.

Een huis kopen: wat komt erbij kijken?

Je hebt je oog laten vallen op een huis en de knoop is doorgehakt: hier wil je voor gaan! Maar waar begin je? Er komt veel kijken bij de aankoop van je eerste huis. Je komt in contact met een makelaar, hypotheekadviseur en notaris. Er moet veel papierwerk geregeld worden, zoals de taxatie van de woning, een hypotheekofferte, de koopovereenkomst en een akte van levering. Dan is het fijn als er iemand naast je staat die meekijkt en meehelpt. En dat is precies waar we bij Luyten sterk in zijn. Je vindt in ons een financiële partner waarbij je altijd terecht kunt. Voor advies en met je vragen over alle zaken op het gebied van een (starters-)hypotheek, financiën, pensioenen en verzekeringen.

Starterslening

Je hypotheek is rond, maar je kunt hier de bijkomende kosten niet mee betalen. Er ontstaat een financieel gat. Gelukkig zijn er mogelijkheden om de koop van je eerste huis toch door te laten gaan. Zoals de starterslening. Meer weten? Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze hypotheekadviseurs in Etten-Leur. Ze vertellen je alles over de starterslening en bijbehorende voorwaarden.

Wat kun je maximaal lenen?

Heb je plannen voor het kopen van een huis? Wat je maximaal kunt lenen is afhankelijk van verschillende factoren. Werk je in loondienst of ben je zelfstandig ondernemer? Draag je de hypotheek alleen of met je partner? Maak een afspraak bij een van onze hypotheekadviseurs in Etten-Leur. Wij maken een persoonlijke berekening van jouw hypotheekbedrag.

Vraag een hypotheekgesprek aan

Het hypotheek team dat achter je staat

Wat nog meer interessant is voor jou:

Afspraak maken
Contact met Luyten
Via onderstaande formulier kun je gemakkelijk contact met ons opnemen.
Uw gegevens
Vul hieronder de gegevens in waarop wij u kunnen bereiken.
Uw bericht
Laat uw bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Jeroen van der Kooij Assurantieadviseur