Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Uw verzekeringsadviseur in Etten-Leur en omgeving

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als zelfstandig ondernemer hoopt u natuurlijk nooit zelf te maken te krijgen met arbeidsongeschiktheid en daarmee met onzekerheid over uw inkomen. Het is mogelijk om de financiële consequenties van arbeidsongeschiktheid te verzekeren met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Deze verzekering garandeert dat u niet met inkomensteruggang geconfronteerd wordt en tevens de continuïteit van uw organisatie blijft gewaarborgd.

Kunnen we u helpen?

Bel, app, mail of chat met ons.

telefoon
Bel naar: 076-5021087
e-mail
Mail naar: info@luyten.nl
whatsapp
Whatsapp naar 06-10518932
chat
Chat niet beschikbaar
facebook
Stel je vraag op Facebook
twitter
Stel je vraag op Twitter

Eerlijk en persoonlijk advies

Als u als zelfstandig ondernemer door ziekte of ongeval arbeidsongeschikt raakt, wenst u toch inkomenszekerheid. Want u wilt vanzelfsprekend niet zonder inkomen komen te zitten. Onze verzekeringsadviseur informeert u objectief en oprecht over de mogelijkheden van een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Samen bekijkt u wat uw situatie is en onder welke voorwaarden u het beste uw inkomenszekerheid kunt verwezenlijken. Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan voor alle informatie over een AOV.

Contact

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Dekking arbeidsongeschiktheidsverzekering

U bepaalt zelf of en hoe u de inkomensrisico's bij arbeidsongeschiktheid wilt afdekken. De verzekering arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) sluit u voor vijf jaar af. Mocht u arbeidsongeschikt worden, ontvangt u, onder bepaalde voorwaarden, maandelijks een uitkering vanuit deze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Onze verzekeringsadviseur bekijkt graag uw persoonlijke situatie om te bepalen welke arbeidsongeschiktheidsverzekering voor u geschikt is. Het kan namelijk zijn dat door het beroep dat u uitoefent, u niet voor de reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekering en haar voorwaarden wordt geaccepteerd. Op dat moment zijn er twee opties mogelijk: u kunt van de Vangnetregeling van de overheid gebruikmaken, of u kunt in sommige gevallen toch aanspraak maken op de reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekering met bepaalde uitsluitingen of een hogere premie afdragen.

Team Zakelijk

Jack Vos
Mede-eigenaar

Jeroen van der Kooij
Assurantieadviseur

William Boelens
Assurantieadviseur

Vivian Rombouts
Binnendienstmedewerkster

Ellen Koeken-Neijs
Binnendienstmedewerkster

Fleur Mensink-Slavenburg
Binnendienstmedewerkster

Reviews

De ongezouten mening van onze klanten! Wat vindt u van onze dienstverlening? Wij staan open voor elk klein of groot verbeterpunt op allerlei gebieden als service, onafhankelijk advies, deskundigheid en prijs-kwaliteitverhouding.
Schijf ook een review en help ons en andere met hun keuze.

Gemiddelde beoordeling
4,5 reviews 2 reviews

Reviews
Luyten Adviesgroep
Trivium 50, 4873 LP, Etten-Leur
Tel.: 076-5021087 E-mail: info@luyten.nl


Openingstijden
Ma t/m Do: 8:30 tot 17:30 uur
Vr: 8:30 tot 17:00 uur