Luyten logo icon Luyten logo

Lijfrentepolis

Met een lijfrentepolis kun je aanvullend pensioen opbouwen. Dit product sluit je af bij een bank of verzekeraar. Je betaalt periodiek of eenmalig een premie aan dat op een geblokkeerde lijfrentespaarrekening wordt gezet. Je bepaalt zelf hoeveel vermogen je opbouwt. Dat vermogen kun je gebruiken op een door jezelf bepaald moment, bijvoorbeeld als je met pensioen gaat. De lijfrentepolis wordt ook wel een lijfrenteverzekering genoemd.

Eerlijk en persoonlijk advies

Wat zijn de voor- en nadelen van een lijfrentepolis? Is een lijfrentepolis iets voor mij? En wat zijn de ontwikkelingen op dit gebied? Loop eens bij ons binnen voor een afspraak met een van onze adviseurs in Etten-Leur. Ze vertellen je alles over de mogelijkheden van lijfrentepolissen.

Contact

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op jouw pensioen.

Algemene voorwaarden

Vermogen opbouwen

Dienstverleningsovereenkomst

Diversiteit in lijfrentepolissen

‘Welke lijfrentepolis past bij mij?’ Dat is een goede vraag. Lijfrentepolissen kunnen namelijk erg van elkaar verschillen. Dat komt vooral door het rendement en de looptijd van de verzekering. Je moet ook rekening houden met de som van de lijfrentepolis: die wordt belast en is bij uitkering daarom lager. Interesse in het afsluiten van een lijfrentepolis in Etten-Leur en omgeving? Laat je goed informeren door een van onze adviseurs.

Team Pensioen