“Uw adviseur in pensioenen in Etten-Leur en omgeving”

Lijfrentepolis

Een lijfrente is een reeks vaste en gelijkmatige periodieke uitkeringen. Om lijfrentekapitaal op te bouwen betaalt u periodiek of eenmalig premie aan een bank of verzekeringsmaatschappij. Op deze wijze verkrijgt u aanvullend vermogen dat u op een bepaald moment, zoals uw pensioen, kunt gebruiken. De lijfrentepolis wordt ook wel een lijfrenteverzekering genoemd.

Eerlijk en persoonlijk advies

Onze financieel adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen u voorzien van een persoonlijk en betrouwbaar advies. Loop bij ons binnen of maak een afspraak met een van onze medewerkers voor meer informatie over het aanvullen van uw pensioen met behulp van een lijfrentepolis.

Contact

Downloads

Download hieronder de documenten die van toepassing zijn op uw pensioen.

Algemene voorwaarden

Vermogen opbouwen

Dienstverleningsovereenkomst

Diversiteit in lijfrentepolissen

Lijfrentepolissen van verschillende aanbieders kunnen erg van elkaar verschillen. Deze verschillen zitten met name in het rendement en de looptijd van de verzekering. Tevens dient u rekening te houden met het feit dat de som van de lijfrentepolis belast is en bij uitkering daarom lager wordt. Om de juiste keuzes te maken voor het afsluiten van een lijfrenteverzekering is het verstandig u vooraf goed te laten informeren.

Team Pensioen

Robert Hansen
Adviseur leven/pensioen
Vivian Rombouts
Binnendienstmedewerker